BARNMORSKESTUDENT PÅ RIKTIGT NU

Det är söndag mina vänner. Jag har börjat vänja mig vid att jag har en katt som sitter fint och tittar sig omkring, sover och låter sig hållas om. Istället för en gapis som följer mig överallt. Hmmm.. Jag undrar om detta är en övergående fas. Är i alla fall glad att hon inte verkar ha ont och att såret fortfarande ser fint ut.
 
Idag ska vi äta på Rosegarden i Lund. Trevlig invit som jag fick igår! Senare ikväll kommer Sandra hit och gästar mig och Liv. Och sedan.. Ska jag försöka samla ihop mig för en praktikvecka jag.
 
Måndag: Börjar 08.00 denna måndag. Det blir buss till Lindängen och stor förväntan inför denna dag och alla intryck. 16.00 slutar jag och då tror jag att vi ska ha gått igenom mina mål och lagt upp schemat mer precist. Direkt efter måste jag åka till CRC-biblioteket och lämna böcker.
 
Tisdag: Praktik 8.00-16.00. Jag har en timmes lunchrast varje dag och ska se över mina möjligheter i området eller om jag rent av kommer hinna hem någon gång? 
 
Onsdag: Sista dagen för Liv med smärtstillande läkemedel. Spruta in det i munnen och bege mig av till praktik 08.00-16.00. 
 
Torsdag: Praktik 8.00-16.00. 19.20 har jag bokat in mig på CXWORKX 30, det vill säga 30 minuters gruppträning. Innan det här passet tänkte jag mjukstarta på gymmet om lusten faller på.
 
Fredag: Egentligen är det dags att lämna sista infektionsproverna, men eftersom jag har samma tider på praktiken som lab så får det vänta tills veckan därpå när jag har en lucka i schemat. Så 8.00-16.00 och så var sista dagen på praktikens första vecka gjord! Snabba ryck hem för helg.
 
Lördag: Planerna har inte helt tagit form än, men vi ska se Panda da panda på Mejeriet i Lund och jag är världstaggad! När jag tänkte "tionde mars" i mitt inre för ett tag sedan föreställde jag mig att jag skulle ha min nyaste sammetsjacka och vara ascool i vårkvällen. VEM ÄR JAG ENS? Det är vinter även denna vecka men det blir nog en lyckad kväll i alla fall!
 
Söndag: Och så söndag. Önskar mig en mysig brunch och laddar inför ännu en praktikvecka. 
 
 
Utbildning, Vardagsbetraktelser | |
Upp