DUE DATE

Så kom fössta tossdan i mass och jag lämnade Livsan till världens snällaste veterinär på morgonkvisten. Tackar Fay för lånet av bil och den fläckfria transporten trots kyla och snöfall. Liv väger 3360 g som den perfekta bebisen hon är. Och nu är hon av  med sina fortplantningsorgan och världens gulligaste, gulligaste, gulligaste. 
 
Fick meddelande igår om att förmiddagens föreläsning var inställd och tjöt av lycka för att slippa stressa med morgonbestyren. Kröp ner brevid Pontus och sov en stund till. 
 
(null)
 
Tratten har fått ryka. Dubbelt upp var rekommenderationen från veterinären så länge hon pallar/ej är under uppsikt. Bodyn var mitt önskemål. Trodde inte på Liv i tratt men jag hade fel. Hon har varit världens snällaste och klarade sig utmärkt även med tratten på. Hon verkar inte intresserad av att slicka just på såret. 
 
(null)
 
Sprang till Apoteket för att hämta ut hennes smärtstillande medicin för sex dagar när hon låg och sov. 
 
(null)
 
Passade även på att köpa en aluminiumfri deo pga mår skit av att smeta på aluminium varje morgon och även en liten handdesifektion nu när jag ska inspektera Livs sårläkning dagligen . Gissa vad detta gick på? 6 kronor. Apoteket hjärtat överöste mig med massa medlemsrabatter den här dagen. 
 
Nu har jag LÅNGHELG och som jag älskar det.  
Liv, Materiellt, Vardagsbetraktelser | |
Upp