MITT I MARS

En tom expressbuss på en söndag. Kunde inte önskat mig något mer. 

I kvällarna två har jag hängt i Lund och detta hör inte till vanligheterna. Vad är en vanlighet? Det en gör som mest. Jag ska väl hem och göra just det nu. Har egentligen ett pass bokat klockan 13 men kommer hem inte så långt innan och vill bara rå om kissen. Får se hur det blir. Tvätta mina mattor i eftermiddag. Och så inhandla mat när jag får feeling. OM jag får feeling. 

Panda da panda var fantastisk igår. Likaså sällskapet. Vi bara röjde tillsammans. Innan jag pluggar in lurarna för ett avsnitt av "Förlossningspodden" så tänkte jag delge er om veckans planer.

(null)

Måndag: Praktik 08-16. Därefter hem och på vägen hoppar jag av vid Arken Zoo och handlar lite till Liv. Det är på tiden!

Tisdag: Praktik är min taktik! Väl hemma ska jag gymma. 

Onsdag: Praktik. Dags att samla sig inför mittbedömning på torsdagen med handledarna. Dessutom inför seminarium på fredagen! 

Torsdag: Mittbedömning och vanlig dag på praktiken. Sista för veckan! Avrundar med 30 minuters intensivpass på Nordic Wellness.

Fredag: Skoldag bannemig! 9-13 seminarium och sedan omvårdnadshandledning. Hem till Liv och mysa en stund innan fest i Lund. Olof har hyrt "Utsikten" och ska ha en brakfest. Jag ska dit men med måtta. Måste åka hem efter festen...

Lördag: .. för på lördag är det jobbdag! 13-21.45. BB-lördag som omväxling. 

Söndag: Följt av söndag morgon. 06.45-15.30. Sen ska jag hem och kura. Bara chilla!
Vardagsbetraktelser | |
Upp