AS MAY GOES BY

Surrade precis ett flygfä i mitt öra. Om det inte är den här dagen som fortfarande surrar. Bilar, cykelhjul, rapsfält, havsvindar surrar i alla fall i mitt inre.

(null)

Första gången på ett rapsfält när det är som gulast och första gången cyklandes från Lund till Lomma. I mitt fall hade Malmö-Lomma varit mer logiskt men vad gör en inte för att få cykla med Akink..? Kände mig stark och van?

Här är vi, på väg mot en ny vecka.

Måndag: Blir lyxigt nog upphämtad i Hyllie 07.45 och basgruppen ska sitta hos Susanne i Ystad. Fallösning står på schemat och sen har klassen bestämt "boule och bubbel" i Folkets park. Awesome! Möts vid 16 där. Handla och laga mat när jag kommer hem. 

Tisdag: Fortsättning på fall fast i Vellinge denna gång. Hem sedan och läsa in sig lite inför onsdagens neonatalogiföreläsningar. 

Onsdag: Regn och skola till 16. Vi ska lämna in fallösningen senast 24 men lär bli klara redan på tisdagen. Hoppas vi! Jag behöver tvätta och passar på.

Torsdag: Föreläsning om kejsarsnitt och dessutom träff med framtida handledare från förlossningspraktiken i höst (!). Oklart om det blir så att jag börjar 11, men det verkar så. Soft med sovmorgon i så fall! Pluggaplugga. 

Fredag: Det är fredag och Lundakarnevalen öppnar. Frida och jag ska gå tillsammans men frågan är vilken av dagarna. Har i alla fall uppföljning på fallen 9-12. Sen är kusten klar fast väderleken verkar peka mot regn..

Lördag: Mamma och pappa kommer vara i Köpenhamn för att fira mammas födelsedag men bor på hotell i Lund så Robert och jag ska möta upp för middag. I övrigt ska jag bara plugga. Nöta. 

Söndag: Viger söndagen åt tentaplugg och förberedelse för projektplansseminarium. Pilates lär hinnas med. Skulle egentligen ut på självaste "Dansen" på Lundakarnevalen men får stå över på grund av, som sagt, seminarium måndag förmiddag. Pontus och gänget ska i alla fall ut så de får dansa åt mig också!
Vardagsbetraktelser | |
Upp