BACK IN MAJ LIFE

Hej från en solig måndagmorgon i min soffa 07.20. Katt och kille suckandes tungt. Plötsligt är en åter igen och har en varit borta är allt detta dubbelt så gulligt. Jag har förutom detta kommit hem till värme och grönska. 
 
Planerna för veckan råder:
 
Måndag: Skola 9-16. Både föreläsning och färdighetsträning, PIRR. Vi ska få suturera idag. Hem och fila på projektplan och läsa in mig på litteratur. Jag räknar med mycket kaffe en dag som denna. Samt måste fylla upp kylen igen. 
 
Tisdag: Vid lunchtid vill handledaren ha lite mer material för vårt möte på onsdagen. Fair enough. Vi ska ha föreläsning 9-12. Och sen fortsätta skriva. Bästa vore ju om vi kunde bli helt nöjda i veckan och slippa sitta i helgen. TOPPENVÄDER ska det bli.
 
Onsdag: Föreläsning 9-12 och sedan färdighetsträning med min basgrupp 13-16. Sedan skulle jag vilja till havs och läsa i mina böcker.
 
Torsdag: Ledig dag. Helgdag? Anyway ska det bli pangväder så jag hoppas att om jag och Karin ska sitta med projektplanen, så gör vi det utomhus. Kanske ett sent pass på gymmet?
 
Fredag: Fredag blir en halvdag, 9-12. Tackar för det! Hem och förhoppningsvis slippa skriva allt för mycket. Jag ser fram emot helgen, come what may. Men mest ska jag ägna mig åt uppslapling av plugg och föreläsningar då det ska bli lite svalare ute. 
 
Lördag: Samma sak lördag. Öppen för förslag, men mest förbereda sig för nästkommande veckas bedömning av projektplanen.
 
Söndag: Söndag på pilates 13-14. Falleralera. Har dessutom långhelg med ledig måndag och deadline 24 dårå. Jag tror det kommer bli bra i slutändan. Håll era tummar för mig. 

Vardagsbetraktelser | |
Upp