BON VIVANT


Bra grejor. Som en update, menar jag.

 

1. Jag fick smaka kaka. Mamma kastade skål efter skål på mig, "du får slicka smeten om du är snäll". Jag kan vara jättesnäll. Fick smaka en kladdig kakbit också. Bonus- två paket daimkulor blev över, då vet jag vad jag ska smaska i helgen när tillfälle ges.

 

2. Satte mig motsträvigt och kollade upp info om Högskoleprovet. Visade sig att jag ska vara på min gymnasieskola! Jag blev nästan sugen på att skriva prov, ja nu med det samma! Alla mardrömsscenarion om att irra runt på Högskolans innergård blåstes bort på en millisekund. Nåja. Inte riktigt så kort tid. Tog ett tag innan jag fattade. Hur som haver ska jag innfinna mig i sal B144, löjligt bekant. Ska ha med mina polare kanelgifflarna.

 

3. Det blir pizza ikväll(!)

 

4. Har laddat ner den geniala filmen "Vuxna människor". Torsdag, bra.

 

Och så har jag hört världens coolaste ord. Fylleså.

 

Fylleså är ett ord för det man gör på fyllan. Typ som att man kan ställa sig och laga mat eller fyllehångla. Men nu råkar man hitta fröpåsar och tänker att  "AH! Självklart ska jag ställa mig och så frön, odla lite blommor nu. Lite ringblommor..! Jag tänker verkligen att för att det här ordet skulle komma till måste någon stackare ställt sig och sått blommor på fyllan. Hur underbart? Jag ska bli sån.

 

Utbildning | | Kommentera |
Upp