BU ELLER BÄ


Åh, Tessan. Idag har vi kört Flurre. McFlurry. La ett lamm på trappan åt henne. En offergåva från Lambi-konsumenterna i huset. Therese gillar lamm hon, dead or alive.

 

Klick-klick på internet. Smatter på tangentsatsen. Ett litet mail skickat till en fjordbrud plus älskare/sambo/make i Norge. Jag är så tänd på idén att mina kinder blossar. Jag vill bli uppfödare, halmkastare, bajskrattare NU!

 

Sprungit en runda med pappa, hjärtat mitt klappa(de)! Känns så bra att röra på sig. Jag planerar ju för att leva ett tag till, även om ödet gör vad fan det vill. Men jag ska vara stark medan det fortfarande pågår. Och jag är en jävla hamster, jag måste sättas i rörelse. Annars går jag under. Vidunder.

 

Dagens shopping på KVANTUM: kvinnlig ammunition/patroner, salta patroner i randig plåtburk, TOY-tuggummin (2 för 20 på favoriterna) och en bodylotion till mormor.

 

Mormor tycker nämligen att alla etiketter på Doves flaskor är så avnacerade, extra jobbigt att det står massa skit på engelska. Så jag hittade den väldigt speciella krämen åt henne. För den lilla tjänsten lär jag få en årsranson på Centerchoklad. Mormor..

 

 

Lilla Bä viskar att hon väntar med spänning på svar från lantisarna. Jag med.

Utbildning | | Kommentera |
Upp