LUND C-MALMÖ C- LUND C, ACK OCH VE

 
Hade så fel om vattnigt och grått tidigare. Den här dagen har varit helvetesvarm. Kvalm. Sista sommardagen med utsikt mot Öresundsbron. Dricka en 0,5 l LOKA hallon/persika på två sekuder. Vandra extra på alla sätt, för att ingenting var som vanligt och rätt. Det är ombyggnad de luxe i Malmö stad. Men jag är ändå glad. Och ska definitivt sluta rimma. 
 
Malmö bjöd på skatter @ Zara. Jag provade 40 men valde ut en diamant. Robsy var smakråd men vi höll samma tråd och var överrens i allt. Jag var lite extra glad då han faktiskt också hittade en tröja. Sjävmissunnaren, studenten, ekonomen, brorsan. 
 
Buffalowingsen på TGI's var som vanligt till belåtenhet och jag fick personalen att konvertera dem från förrätt till huvudrätt. Smarre. Och sellerin knastrade som aldrig förr. 
 
Jag dricker kallnat te och hoppas på botning av min rökvoice. Helt obefogat har jag förvandlats till Maggan af förorten. Minusplåtbalkong och sarong. Så himla hes bara. Och sahara i strupen. Teet hinner kallna i turbofart med tanke på koppens XXXL-size. Håller mig vaken med dunk från nollnigsfest i fjärran. Det är antingen stängt fönster och bastu, eller öppet och clubtime. Det är Lund. Det är Sparta. Over and out.
 
Godnatt
Vardagsbetraktelser | | En kommentar |
Upp