ÅRSRESUMÉ 2012

 
Såhär på årets slutspurt kommer en resumé. Jag brukar köra med mycket bilder, men i år tänkte jag kombinera text och bilder på ett annorlunda sätt. Åh, det här är bland det bästa jag vet. Hade lust att göra den redan innan jul, men hejdade mig. Synd kanske, för just nu känner jag t i d s p r e s s. Klockan 18 kom jag och päronen till Gustav och hans päron och jag ska giftas bort. NOT. Det var i alla fall bli väldigt trevligt och jag stannar över natten för sedan är det bannemig NYÅRSAFTON. Tänk att han låter mig knåpa med detta. Det är ju så man vet, han är den rätta.
 
Låt oss kika på det år som gått. 
 
 
 
 
 
JANUARI: Det här var månaden då jag blev med jobb för första gången på riktigt. Jag slet som ett djur, gick ner i vikt och var nervös varje morgon. Jag tröstade mig med Lana del Rey på väg till och från jobbet och åt mängder av frukt för att jag förlorade så mycket vätska. MEN, när jag ser tillbaka ser jag hur det gjorde mig stark. Emma kom hem alldeles gyllene från Australien och jag var på klassfest med gamla klasskompisar. Mitt i månaden träffade jag också Gustav. Det var det bästa i år. Herregud. Januari var en omtumlande underbar månad.
 
 
 
 
FEBRUARI: Första helgen i februari tog jag och päronen oss ner till Lund för att hälsa på brorsan och i-efterskott-gratta honom på födelsedagen. Kärleken och pånyttförälskelsen spirade med Emma så vi passade på att vårda kärleken i ett Titanic-insprirerat ögonblick. Sista bilden är från Gustavs mobil när jag var hemma hos honom för första gången. Han var ensamma pojken i stora huset och jag stekte odugliga pannkakor åt honom. Hade linsproblem så jag fick låna hans keps "för att inte få lampan i ögonen". Egentligen var jag nog lite blyg bara. Jag minns att han sa: "You're going worldwide now" och att jag tänkte "wow".
 
 
 
 
MARS: I mars gick jag bananas när jag fick min första lön utbetalad! Shoppade och fotade som en galning. Det blev en del brudhäng men också en förändring av utseendet i form av slingor. Den tionde blev jag och Gustav tillsammans, kärleken spirade i denna vårens månad.
 
 
 
 
APRIL: Det här året kommer jag rent allmänt förknippa med Den svenska björnstammens album Ett fel närmare rätt. I alla fall den första delen av året. Som jag lyssnade på det! Vi såg dem i april i självaste hemstaden. Emma och jag tog några påsköl i Marres dåvarande lya och våren kom liksom lite extra så jag och Gustav klappade
lamm på Aspö.
 
 
 
 
 
MAJ: Maj månad var en ganska så festlig sådan. Emma fyllde 20 och ställde till med ett collegeparty. Maria och jag svettades i Skara på Fullmoon party, jag försökte försonas med en hippo och så var det ju dags för åretsförsta dopp. Och i år har jag varit så himla tuff med kalla vatten, kände mig alltid uppfriskad och aldrig kall. Badade massor i somras medan resten av befolkningen klagade på vädret.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
JUNI: Ja, vad ska man säga? Årets bästa månad? Jag fyllde 20 och firade i goda vänners lag. Var dock berövad min kärlek på födelsedagen. Men hem kom han och studenten tog han i sällskap med en rödtotta och bästa vän. Livet kunde äntligen börja. Jag drog till ett mulet Borlänge på festival, men hade verkligen ögonblick då skolen sken. Inuti och utanpå. Berusad och lycklig med ett harem av vänner omkring mig 24/7 i en vecka. Juni var faktiskt en smula arbetslöst, men efter Borlängeveckan välkomnades jag till nästa arbetsplats, just det, Max. Emma och jag kvalitetshängde och norpade en och annan kattunge på kuppen. Dessa dagar..
 
 
 
 
 
 
 
JULI: I juli var jag på sommarbal med världens finaste kavaler i sällskap med världens finaste vänner. Gurr och jag kramade ur den finaste av sommarens dagar på Svalnäsbadet. Sicken dag alltså. Svensk sommar byttes i och för sig mot Ungersk sådan då jag tog flyget till Budapest och LEVDE LIVET.
 
 
 
 
 
 
 
AUGUSTI: Thereses och mina fyllda 20 år firades in två månader senare i mitt hus under hennes minisemester från Italien. Gustav hoppade fallskärm och jag klappade vovve i Östergötland. Hösten trängde sig in och på.
 
 
 
 
 
 
SEPTEMBER: Den här månaden började med ett lyxbesök hos brorsan bara för att. Sommaren gjorde en oväntad comeback och vi svettades ymmigt i Malmö. Jag invigde och avslutade matfestivalen med en sockervadd vid det polska nöjesfältet. Pussades en del med Gurret (som om jag inte gjorde det resten av året) och trodde jag var någon slags Gud av rabatterna.
 
 
 
 
 
OKTOBER: I oktober fick jag släppa taget om Emma som for till Brighton och tog Elli med sig. Vi hade en del fint häng innan, bland annat den oförgömliga kvällen hos Larsson med sconesbak och nattprat. Jag fick lov att se efter Molly när Therese tog sitt pick och pack och flyttade till Trondheim. Två vänner i en smäll. En käftmäll. På näst sista bilden är från en fin dag med Amanda, i sushins tecken. Såg Tame Impala på Pustervik i Göteborg med Gurre och tillhörande. Äckligt bra.
 
 
 
 
 
 
NOVEMBER: November kom och jag hann med både ett och två besök i Lund. Hann bekanta mig med stan lite mer och fick kli i fingrarna. Första omgången lussebullar bakades och jag skypade med Emzorella.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
DECEMBER: Julens bilder från deceber har vi sett så det räcker och blir över. Men såhär såg december ut i övrigt. En väldigt fin och högtidlig månad då allt tycktes falla på plats. Men så föll ju något bort också. 
 
Nu, kan det bara bli bättre. Jag ser ljusning och vår. Jag ser fram emot ett nytt år.
 
Ta er tid och blicka tillbaka, men se också till att på framtiden att smaka. Here we go 2013, du ger mig så mycyket chanser. Gott nytt år alla fina, lev och må!
Utbildning | | Kommentera |
Upp