PACKA, PACKADE, PACKAT

 
"Hej svullo".
 
Exakt så hälsade min far på mig för bara en stund sedan. Anledningen? Jag fick ta en livsnödvändig powernap som blev till hournap. Shit alltså. Det går inte att förklara, när jag vaknade hade jag liksom förvrängt ansiktsuttryck och bortdomnad mun! Munnen känns stor och svullen, men liksom helt utan nervfibrer. Kalla mig lerfigur.
 
Skulle vilja brodera ut en fin historia om de senaste dagarna och vad som upplevts, men kör en sick-sack-sömn med tanke på tidsbrist och pollenallergi. Gräsallergi? Suck. Igår vad det Midsommar. Briggner bjöd på finmiddag med start av fyra sorters sill och potatis kokt i dill (mest för att det rimmar). Hon gick in så hårt för sin värdinneroll att hon brände fingret på kuppen och fick städa upp efter tre rusiga värdinnor. Kransar krimsades ihop och myror tar över Smedsgårn. Chaufför Briggner tog oss till händelsernas centrum nummer 1. Vi kom, vi såg, vi åt jordgubbar. Men molnen vände och likaså vi. Chaufför Briggner tog oss till händelsernas centrum nummer 2. Mer barnvänligt kanske, lite gamla-goa-tider-faktor. Och det satt så satans fint att de tre odugliga av oss stannade tills 03.00. 
 
Jag följdes åt med Emma igår natt. En bit. Så jag fick pussa på henne, skratta med henne och hata med henne. Fuck it, en dag gifter vi oss alltså. Min lilla kransmaja. 
 
Back to basics. Det är alltså i kväll det smäller. Jag packar och dräller. Snuskigt festivalpilsk i år alltså! har inte missat en smula. Men jag är vaccintung i armen (vaccinerade mig steg 1@Twinrix i veckan) och ja, allmänt Ior bara. Men en volymökning på högtalarna och ett bildspel från tidigare fetivalmoment kanske kan få mig på rätt bana. 
 
Agerar packningsjour åt Elin och njuter av att vara festivalmamma. Puss
Vardagsbetraktelser | | Kommentera |
Upp