WHERE IS MY MIND?

 

Hoppla, så var det fredag!

 

Det har varit en jävligt smärtfri vecka. Så fint så. Och jag har precis varit nere på stan för att ruskas om i vinden och dra bankkortet för många gånger. Den som har.. Har. Det är svårt. Men det är fint att se kidsen gå hem på påsklov. Kåta.

 

Shoppinghelgen vare ja. Märktes inte särskilt mycket alls faktiskt. Får se om det märks på jobbet senare. Idag jobbar jag 16-20. Lagomlagomlagom. Och mina brudduvor hämtar upp mig efteråt och vi tar fredagsöl. Br-ööööl. Ska ta mig något att äta också. Lyx.

 

När jag kom hem från min shoppingtur pep det från okänd elektronisk apparat i huset. Plattången! Gah, fyfan vilken ångest alltså. Tur jag kom hem och ställde allt tillrätta. Tur att den låg på marmorplattor aka ej brandfarligt. Och tur att jag någonstans kom på att vi har en postlåda också. Så idag hämtade jag in veckans post. Idag, fredag.

 

Nu ska jag käka gårdagens i ny tappning. Himla gott alltså. Men ännu godare blir det imorgon kväll. Grillidill och lyxpotatis. Reminds me, jag ska hinna till ICA också. Lev och må.

Vardagsbetraktelser | | Kommentera |
Upp