BORTOM MOLNEN

 
Åh, jag väntväntväntar på paket! Inser att jag kan sluta vänta eftersom det är söndag, men nästa vecka så.. Det bara måste komma nu. Klirr. Inte i min kassa, men i min självbelåtenhet. Som tur är allt redan betalat och klart, jag väntar bara på leverans. 
 
För övrigt. Mina naglar går av och jag knappade därför bättre på kassaskärmen idag än på länge. Mormor och morfar har varit här och strött pengar (suck) och helvetesgod marinerad filé med en potatisgratäng á la päron och gorgonzolaost. Önskar att jag kunde vänta hem Gurr med något egenlagat men får trösta mig med att kanske, kanske så går det här med matlagning i arv. Att det finns i blodomloppet mitt, cirkulerar därinne, men vågar inte riktigt komma fram. Sen har mamma i och för sig en plan om att jag de dagar jag är hemma (vilket ser ut att bli snuskigt många i oktober) lagar LUNCHEN. För att jag måste komma in i detta Matlagningens land. Det är detta som får mig att vilja fly min kos. 
 
Närå. MEN! Idag, precis nu faktiskt, la jag till en kurs till min skickade anmälan för högskolestudier. Nybörjarkurs i franska. Varför? För att jag och Gurr lyssnade på franskt igår och jag kom på att nu är det nu och så vidare. Bon, d'accord? 
 
Och jag står i bostadskö i en annan del av Sverige. Och jag vet ingenting om framtiden. 
 
 
Men jag vet att jag älskar att smeka sömniga franska vädurar på ryggen när de tar eftermiddagsvilan. Tack Tibro för en sak, tack för Mini-zoo. 
Vardagsbetraktelser | | Kommentera |
Upp