KVALBORG, VALBORG, FINALBORG

HÖRNI.
 
Det är nu det roliga börjar. Visserligen tappade jag humöret i takt med att himlen tappade sin färg idag. Sitter och knattrar på tangenterna med semitinade fingrar. Vi har nämligen varit ute i en park och fejdats mot andra nationer i Sista-april-lekar. Det är för det första inte sista april? Och det var egentligen bara en omgång dragkamp som "lekar". Men i alla fall. Jag tjänade en gratisburgare på kalaset i alla fall. 
 
Nu har jag tagit mig samman för lite eftermiddagsplugg, medans övriga kollar tecknat.

Vi har en viss Elin Briggnerlainen på besök nu i dagarna. Snart är hon hemkommen från Malmö och dagens utbildning för att få truckkörkort. Senare blir det slumberparty och KVALborg. Tätt följt av VALborg imorgon och sedan FINALborg på onsdag, med bland annat Svinbladhs istället för Winbladhs. Hihi. Jag är måttligt exited alltså. Enligt väderleksrapporten kan det bli ett antal brända näsor i parkerna imorgon. 
 
Mor och far har vinkats av efter en lördag-till-måndag-vistelse. Och det knepiga är att vi ses redan om tre dagar. Då far jag hemåt för sammanstrålning med bruttorna mina. Kalas och grillkvällar!
 
 
Bild från dagens dragkamp team Helsingkrona. 
Vardagsbetraktelser | | Kommentera |
Upp