O'BOY! SAYS THE THIEF

 
För några timmar sedan låg jag på sängen och tänkte att detta var ännu en dag i raden av dessa kompakta gråa dagar. Hur många dagar per år är det egentligen sådär grått? Nakna grenar och en vilsen kråka någonstans i periferin. Dagens utsikt, liksom. Nu när jag lyfte blicken från skolarbete såg jag att det har spuckit upp! Himlen är blå och kråkan har bytts ut mot kvittrande småfåglar! Fantastiskt. Turen till träningspasset kommer att te sig så mycket mer harmonisk. Jag ska rulla på boll igen. Efter dramatiken på gymmet igår låter jag styrketräningen vänta några dagar...
 
Igår läste jag förresten ut min bok "Skynda att älska" av Alex Schulman. Den har fått mig att skratta högt, känna igen mig, sörja och gråta. Speciellt igår. Fy fan. Jag vill i alla fall rekommendera den boken. Om inte annat för att komma närmare sig själv och sina nära relationer. Alex är fantastiskt begåvad vad gäller att återge en känsla, liknelser och tankar. Allt är så "på riktigt". Han återberättar med bravur. Jag älskar den!
 
Förutom att ladda inför träningspasset så laddar jag för Malmö ikväll. Käkelikäka ute. Vi ska vara framme halv sex, jag tycker det är löjligt lyxigt att man sätter sig på tåget i Lund och är framme efter 10. Jippi!
 
 
Det här låg förresten i vårt köksskåp i morse. Det finns två Nicklas i korridoren så vi är inte helt säker på vem som var törstig. Men vi har en misstänkt.. Jaja, creds ska han ha för sin uppmärksamhet på vår tvåenighet. Vadå O'boy? Vi har ju varandra. TRUE.
Vardagsbetraktelser | | Kommentera |
Upp