KÄNDE MIG KÄND

Känner mig som en kändis idag eftersom jag fick vara del både av rubriken på Niotillfems senaste inlägg, samt vara nummer två ut att berätta om sommarens bästa minne. Det gjorde mig glad.
 
 
Tänk att detta bara var några veckor sedan. Det var verkligen så. Jag surade för att jag inte fick ha höststassen. Det var sol och svettigt, jag frös aldrig när jag väntade på bussen på morgonen. Det anordnades slip n slide-fester och sommaren gav sig inte. Det har den gjort nu. Men den har gett vika för en vacker höst. Träden har dock kvar mycket av sommarens färger än. När jag ser att det blir gult ska jag bege mig mot St. Hans backar här i Lund och bara kolla på allt. 
 
Jag har åstadkommit en hel del den här helgen. Bland annat lämnat in min första riktiga skoluppgift. Jag har också jobbat och firrat till det mesta inför nästa helgs BAL. Oh lord så kul!
 
 
Jag erkänner, jag fullkomligen slavar under de nya filtren på Iphone. Det här var min enda och bästa måltid idag. Tog en liten after work på tu man hand. Bästa greenburgare. Bästa. Och de nya pommesen. En jävla succé. 
 
Nu ska jag och Gurrgull kolla på ytterligare en naturfilm. Ikväll blir det "Fresh water" och igår såg vi "Mountains". Vi bestämde oss för att inte välja och bråka om avsnitten, utan att se alla en efter en i turordning. Ja, det kan ju liksom inte bli tråkigt med "Planet earth". Kan bara inte. 
 
Bonne nuit. 
Vardagsbetraktelser | | Kommentera |
Upp