SISTA HELGEN I MARS

Den här helgen. Superbium maximus (alltså superbra).
 
Jag har härjat, druckit vodka, jag har räknat en himla massor, varit i solen i ca 8 timmar, brunchat, munchat, dansat, bakat bröd till nationen, städat, tvättat och faktiskt hunnit andas också.
 
Men det största ögonblicket den här helgen kan nog ha varit när Nicky kliver in i mitt rum klockan 9 på lördag morgon och räcker över en nyckel till mig. Sin extranyckel. Jag känner sån lycka att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Blev rörd. Allt ditt är mitt, vilkorslös kärlek. Ja, hur ska jag annars förklara? Det finns en storhet i detta.
 
Further on, har jag installerat en liten lykta på min galghängare på balkongen (hoppas man kan föreställa sig den utan att kunna se den), där ett ljus nu brinner vilsamt utanför mitt fönster. Jag har köpt nya, krispiga VITA tulpaner. Får en mindre orgasm bara jag tänker på det. Vill helst att de ska knoppas ut redan ikväll, ja det är ju sen gammalt att tålamod inte är min bästa vän. Har precis sett min ananas mogna, så jag var ju tvungen att ersätta den med något annat levande. Ska alltid unna mig levande blommor framigenom. Det blir som en last.
 
Nähä, sova va. Ska ju trots allt genomleva (obs, leva och inte lida) en sista praktikvecka! Det blir prima det. 
 
Sweet dreams, 'til sunbeams find you.
 
 
Där har vi den. Rum nummer 754. Och Banana skidsen, ptjaa den bara råka vara med på bilden. För att jag omger mig med typiskt Banana skidsiga grejer, sånt som tilltalar mig liksom. 
Vardagsbetraktelser | | Kommentera |
Upp