INFÖR HELG

Så kom torsdagen. Dagen efter cocktailbarshäng och så småningom pubhängskvällen. Gick ut, gled in på Eriks kort, pratade upprört i någon timme, gick ett ärevarv på dansgolvet för att inse att människor luktar metangas, gick hem och klev upp ur sängen runt 13. Ändå skön dag. Men som för alla sådana dagar gäller- ta en dusch och ruska om dig. Så det gjorde jag. Och så gick jag på Nationsmöte och fick se vänner bli valda till vissa poster. Så kul! Efteråt var det sedvanlig torsdagsfika. Samtalsämnena cirkulerade ikväll kring mens, menskoppar, toxic shock syndome och tandborstning. Himla tur att vi har varadra!
 
Imorgon får jag finbesök på förmiddagen. Utflugne Simon blir influgen för fika! Tanken är att jag bjuder, tyvärr bjuder Ica den här gången, så jag ska upp och fixa det imorgon bitti. Efteråt lär jag ha häcken full, fram till kvällen, då jag bjudit in huset + gulliga klasskompisar för en förfest inför Halloweenklubben på Helsingkrona. Förutom att jag inte kan begripa hur det är fredag imorgon, känns det fantastiskt. 
 
På lördag kör Fridus och jag maratonplugg fram tills att det drar ihop sig till kväll och ÄNNU en halloweenfest. Varför spara på krutet? Sen är det söndag och som med alla söndagar skördar en frukterna av allt prokastrinerande under veckan. Du är saftig, söndag. Du smakar av aska och järn. 
 
MEN- först är det fredag. Jag ska glida in och uppdatera här så flitigt jag bara kan. En och annan gruppbild lär nog knäppas under dessa dagar. Nu ska jag helt och hållet slukas upp av åsk och muller- rainymood och dagbokstid innan jag stänger butiken för idag. Nattinufsan
Vardagsbetraktelser | | Kommentera |
Upp