LUNDALOVE

 
 
HÄR ÄR DEN.. Also known as "den lilla fantastiska saken jag hittade på Nova Lund". Inget märkvärdigt, bara en fin liten tavla över mitt älskade Lund. Frida och jag ska till och med kopiera den så att hon kan ha en också. Onödigt att köpa två då den är så simpel, egentligen. Ser ni "Tuna" på höger sida? Där bor jag. Bästa platsen jag vet faktiskt. Och sen finns det massa andra fantastiska delar som länkar samman Lund. Den här hittade jag på Gallerix och skrek nästan rakt ut av förtjusning. Det fanns liknande över Västerås, Stockholm, Göteborg. Tipstips!
 
Annars då? Jättebra dag. Lite föreläsningar, lite delkurs 2. Helt sjukt vad snabbt det drar igång. Igår hade vi tenta, idag introduktion. Det var väldigt mycket hasande i stolarna och rätt som det var kom det återigen ett kollektivt beslut om att dra. Det gjorde vi rätt i. Jag å andra sidan tog ett varv på Beyond retros outlet och kom ut lika rik som jag gick in (skönt ändå). Hem och till gymmet med Frida. Vad duktiga vi är ändå, jag får inte luft!
 
På eftermiddagen dammsög jag upp popcornkärnor som olyckligt nog hamnade i mattan och så bjöd jag ju över mina klassisar på bullar och kaffe/te. Vi fick vänta länge för att bli insläppta på kvällens Orgasmologiföreläsning men väl inne var det så värt det! Mycket spännande. 
 
Imorgon har vi även då tagit ett kollektivt beslut om sovmorgon. Men klockan 10 är vi på plats i Gäddan (alltså hur kan en ens döpa en undervisningslokal till det, helt otroligt). Efteråt ska vi unna oss käk på Tusen & Två på Lille Torg i Malmö. De ska tydligen ha burgare för alla smaker och tycken. Jag åker som vanligt hem till Lund för att möta upp Frida och dra vidare mot Nova Lund för att köpa viktigheter. Typ ett strykjärn till korridoren. Vi äter middag på Winbladhs och så avslutar vi kvällen med lite pyssel.
 
Om jag någonsin stannar upp? Vet inte, men jag saknar det inte ett dugg!
 
Godnatt och nattinufsan
Materiellt | | En kommentar |
Upp