VÅRENS FÖRSTA DAG

 
Citat från gårdagens inlägg: "Imorgon är en annan dag mina vänner".
 
Det var det. En himla jättebra dag faktiskt. Seminariumet gick som en dans, jag åkte hem och åt mina ljuvliga grönsaksbollar (Icas nya) och sedan ner till stan. För idag kom våren. På cykel, till fots.. Solen värmde. Värmde på min ljusgråa yllekappa så att den nästan luckrades upp. Och jag tänkte lite såhär "hey, varför ska jag glida runt själv på denna frihetens och solens dag"? Så jag skrev i min mest använda chattgrupp på facebook och 3/3 ville glida och fika med mig. VI SATT UTE. Fantastisk dag. Jag har dessutom börjat få ordning på saker, bokat in viktigheter som inte får skjutas på hela jävla tiden. April välkomnar med öppna armar.
 
Satt och pluggade tillsammans i korridorsköket ikväll. Frida och jag läkemedelsberäknade, Norah gjorde tidslinjer över olika epoker inom litteratur. Jag och Fredrik beslutade oss för att använda våra 22-åriga kroppar och gav oss ut på en löptur för en stund. 6,5 km vilket nog är det längsta jag sprungit än så länge i år. Alltid så förlösande att springa, alltid så lätt att glömma detta. Vi sprang på bra och jag känner mig perfekt mör och sovfärdig. 
 
Imorgon kommer stamcellerna till stan. Jösses! Jag ska röja med dammtrasan kan jag säga.. Först och främst ska Frida och jag göra några ärenden på stan på förmiddagen. Sedan ska jag som sagt hem och röja stället. Eller om det blr i omvänd ordning. Temat för kvällen är i alla fall "överraskning". Lördagen tillbringas i Malmö och jag hoppas stenhårt på en lunch på Grand. Den måltiden jag åt där senast var som ett enda stort jordskred av smaker. DÖR SÅ GOTT. Jag håller er uppdaterade. 
 
Känns fint att det blir fredag och jag är ledig som en motherfucker. Det förtjänar jag. 
Vardagsbetraktelser | | Kommentera |
Upp