BUBBEL

 
Vissa dagar känns det lite extra fint att vara undersköterska på Förlossningen. Som tack för att jag var med och stöttade och peppade fick jag förstklassig choklad och Prosecco. Det stod och väntade på mig i personalrummet  igår när jag gick på nattpasset. Mousserande och praliner, pirhuett. 

Pust. I natt gäller det igen! Jag är redan i Stockholm i tankarna. Väskan står packad och mobilbiljetten har för längesedan trillat in. Måste ha en strategi för allt jag ska hinna innan jag börjar jobba igen och samtidigt lyckas klämma in en sovstund innan jobbet. Om inte åker jag visserligen Snälltåget upp imorgon, som är snällt men långsamt. Fem timmars sovande till mitt förfogande. Jag är inte det minsta bitter, faktiskt. Nu ska jag försöka hitta på vad en kan göra med en melon, eller hur-mycket-melon-klarar-en-att-äta-på-en-dag-projektet. Det bekymmersfira livet. Ska sätta mig på köksbalkongen ett tag och läsa "Kunskapens frukt" av Liv Strömquist. Helt vansinnigt bra! 

Kommer att uppdatera från Stockholm. Min kamera är helt tömd för att åter fyllas, min väska (som för övrigt är en låneväska på hjul från Linda) är fylld och behöver tömmas. Nej, jag kände att hjul i storstaden är bättre än annat krafs. 
 
Ha en krispig torsdag
Vardagsbetraktelser | | Kommentera |
Upp