JUNIS SISTA SUCK

Hejhopp! En ny vecka är igång och idag har jag verkligen TANKAT på min lediga dag. Tankat med umgänge, sol, hamstrar, burgare, kubb, bikiniköp, träningstightsköp.. Var tvungen att inviga dem på gymmet ikväll. Smäck-smack. Så roligt, har verkligen köpt både shorts och tights i samma mönster. Då gillar en verkligen mönstret. 
 
Annat som hänt:
 
- Får behålla hamstrarna till imorgon förmiddag, extratid!
 
- Klippte upp låshelvetet igår kväll. Trodde aldrig jag skulle klara det, men det måste vara alla pass på gymmet som hjälpte mig.. Right. Tog och lånade nationens bultsax och ba tog i med hela kroppen. Krystade och hade mig. Blödde om fingrarna. Men till sist gick det upp och jag cyklade hem lättare än någonsin. Sparar härmed tre minuter till och från jobbet. Per cykeltur. Alltså sex minuter totalt. Alltså, att stå med bultsax innan solen är nere känns väl okej men inte jättebra. Jag valde att ha Emma i headsetet och blicken fokuserad.
 
- Och Emma ja! Vi hade telefonmaraton igår. Uppdelat i två. Helt jävla perfekt. I augusti ses vi. Frågor på det?
 
- SIMON VAR HÄR IDAG. Han ba frågade om vi skulle ses igår och så gjorde jag pannkakor åt oss och Fredzor var med och Simon gick aldrig hem, precis som det alltid är när vi ses. Och sen ses vi inte på ett jävla tag och sen ses vi förr eller senare igen. Oh, my. Han har blivit så vuxen. Blev inget Lomma men Lomma står liksom kvar om ni förstår vad jag menar.
 
- Har bestämt mig för att ta tag i en viktig sak. Bara att tänka på det får mig att växa flera meter. 
 
- Sommaren kom den här veckan. Kul att jag jobbar tre dagar i rad från och med imorgon. Oh well, har i alla fall förmiddagarna imorgon och på torsdag och på fredag är jag fri som en fågel efter 15. Ska fan ta bussen direkt till Lomma efter jobbet. Packa en nektarin eller två och andas havsluft. 
 
Sitter i vardagsrummet med sju killar som kollar fotboll. Livet ändå. Nattinufsan
Vardagsbetraktelser | | Kommentera |
Upp