RAPPORT FRÅN GÄREGATAN

 
 
Såhär fin vårdag har vi haft. Krutmormor ba "Ska vi ut och gå runt stan?" I armkrok gick vi i solskenet. Så himla bra dag ändå!
 
 
Hejhej mormor.
 
 
Alla dessa små finesser. 
 
 
Såhär sprickfärdig är trädgården. Ja, våren är definitivt inte i full blom än men jag känner hur den trängs där under marken. Och i grenar och knoppar.
 
 
Mormor har påskpyntat som vanligt.
 
 
Allt och lite till.
 
 
De har köpt någe djävulskt snygga fåtöljer. Kaboom-färg.
 
 
Vårgardinerna sitter uppe.
 
 
Likaså vårblommorna.
 
 
Står inte ut. Mormor, vart fan hittar du allt detta?
 
 
Vi avslutade den lilla rutten på Candelas Second hand precis över vägen. De har bara öppet tisdagar och lördagar så jag prickade in det himla snyggt. Och den här skamfilade pigtittaren blev min. Alltid velat ha en pigtittare. Lyssna bara på det- p i g t i t t a r e. Morfar ska smida till en "plopp" som saknas på vänster sida om spegeln, byta ut själva spegeln till en något mer shiny och eventuellt måla den i ljust mintgrönt åt mig. Eller borde jag behålla den vit? Suck. Tänk vilken morfar jag har. Ska klä in den lilla lådan i antingen silkespapper eller skära till något härligt plastmaterial att ha i botten på den, eftersom den verkar ha varit älskad av ett klåfingrigt barn som gått loss med skolkritor i den. 
 
Nu ska vi säkert köra på fika nummer två för idag, även om jag pausade för att börja förbereda mig lite för skolan som ju trots allt börjar om en vecka igen. Lite nytta med nöje. Imorgon kommer jag nämligen vara rätt jävla fullbokad som det ser ut. Adjöken
Materiellt | | Kommentera |
Upp