FRÅN LÄSESALSBUBBLAN

Gårdagen forsatte att vara ganska så fantastisk. Klippte bland annat 15 cm av Paulas hår 23.10 ca. Vi bara körde och det blev så himla, himla snyggt! Vad jag kan ändå. Tycker att vi båda var supermodiga. 
 
Har suttit på SOL sedan 9.00, kan ni tänka er? Hit flyr jag alldeles för sällan fast jag bör göra det alldeles för mycket. Alla är knäpptysta, en har en egen liten sfär med bord, lampa, stol och kontaktuttag under bordet. Min plan är att flytta in permanent fram tills nästa fredag. Ja men typ. Tar en välförtjänt paus och drömmer om lösgodis på extrapis på Ica. Treats. Till klockan 17.00 ger jag detta, sedan ska jag hem och firra pasta samt karra. 
 
Förhoppningsvis masar jag mig ut och tränar senare ikväll också. Alltså det är på allvar inte bra att sitta så still som jag gjort idag. Och så läser en om ventromboser. Kliar i tårna vill jag lova. 
 
Nu ska jag lägga in svar på tentafrågor i min lilla pluggrupps gemensamma dokument och läsa om anemi. Sen är det bannemig färdigköttat för idag. Ni hittar mig här imorgon också. Med avbrott för en föreläsning på eftermiddagen. Det som suger är att jag har exakt noll täckning här inne, men det är ju åtminstone inte kontraproduktivt. Världen kan vänta. Nu kör vi!
 
Lev och må.
Vardagsbetraktelser | | Kommentera |
Upp