NEDRÄKNING

Är Futurella (Stefan, jag vet att du läser detta och myser inombords) och skriver det här inlägget lördag kväll för att jag är så himla pepp inför nästa vecka såklart! Dags för en veckoplanering efter en vecka utan.
 
Måndag: Jobb 7-15.30 och sedan ska jag direkt till stranden om det vankas väder! Augustisommar kommer. Ska maila min endokrinläkare om att nu har jag minsann varit och lämnat två blodprov. Är mitt prolaktin högt ännu?
 
Tisdag: Ledig tisdag där träning står på schemat då herr Hickery har deffvecka och vi andra hakar på. Sedan vankas årets första kräftskiva ju! Hemma hos svärisarna i Oxie. Hoppas på poolbad och hundra kräftor.
 
Onsdag: Jobb igen. 1 av 3 sista dagpass innan semester! Jag tänker träna efter jobbet och sedan kanske ta en sväng på Sommarkrischan med vänner.
 
Torsdag: Näst sista passet innan semester, 7-15.30. Verkar bli lite halvmulet så jag drar mig nog till gymmet istället istället för att hoppas på solstol. Däremot vill jag undersöka Erikshjälpens utbut av bord som är lagom för min och Norahs mikro och det passar ju väl med torsdagsöppet. Nere i stan såg jag också att det fanns en second hand-butik jag inte lagt märke till tidigare. Norah själv drar till Stockholm och lever skärgård denna dag. 
 
Fredag: SISTA TJUTET INNAN SEMESTER. Och jag går av med värdighet och med kräftskriva i sikte som redan har en given outfit tillägnad sig. Ska vara så jävla semestrig och gå till systemet och handla för helgen. 
 
Lördag: Har ju tour de chambres fast men hela huset! SÅ TOKIGT. Hur ska det gå till?! Vi är tre i vår korridor som kommer medverka och jag tänker yolo och flyter väl med.
 
Söndag: På söndag vill jag bara ligga på stranden och smida semesterplaner. PLEASURE.
Vardagsbetraktelser | | Kommentera |
Upp