NOVEMBER NU

Herrgud veckoplanering för en novembervecka! 
 
Det är bara vansinne. Men jag har verkligen åtnjutit den här lediga helgen, semiförkyld och dan. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Haha, Patriks nakna chokladbollar som var misstänkt lika spillning av något slag. 
 
 
Underbara Skrylle. Och där kapslade jag in den svenska hösten och la den i en ask. Samt på en hårddisk. 
 
Måndag: Jobbar 7.00-15.30 och sedan direkt hem till en tvättid 16.00. Se över vad som behöver vaskas upp för resan och så vidare. Öppna upp resväskan eftersom det inte gjordes idag och stryka och fixa. Behöver laga mat för de återstående dagarna i Sverige och gärna komma iväg och träna nu när förkylningen lagt sig.
 
Tisdag: Jobb 7-15.30. SISTA ARBETSPASSET på tolv dagar! Sedan ska jag bara hem, hem, hem och slutföra packningen, casha ut HK-dollars osv. 
 
Onsdag: Sista dagen i Sverige. Ska se över det sista med praktiska detaljer och packning. Bara ha en dag att landa innan vi lyfter, hehe.
 
Torsdag: Flygbuss mot Malmö. 9.45 lyfter jag från Sturup och far mot Stockholm. Mamma och jag kommer fram samtidigt, hon tar tåget tho. 13.50 sätter vi oss på tiotimmarsflyget som bullar upp med täcken och kuddar och KÄK. Aldrig har jag flugit så långt och aldrig har jag planerat läsa så många pocketböcker förr. 
 
Fredag: Kommer fram 07.10 lokal tid och vi får tyvärr inte tillgång till hotellrummet förrän senare. Men vi får ta en transfer till hotellet och hänga i lobbyn? Nalla wifi och så småningom crasha på rummet. Robert kommer och möter upp oss på eftermiddagen, efter skolan. Sightseeing!
 
Lördag: Eftersom vädret under vår vistelse kommer att vara TOPP, tänkte jag börja dagen med en simtur på hotellets tak. WOW alltså. Bad och sol och så vill vi gärna uppleva en lördagskväll i storstaden.
 
Söndag: Söndag blir utflyktsdag och vi har också en skype-dejt avsatt med mormor och morfar alla tre! Förhoppningsvis har vi hunnit bo in oss lite och kan göra upp en plan för nästkommande vecka också. Tänk, nästa veckoplanering blir därifrån! 
 
Vardagsbetraktelser | | Kommentera |
Upp