NÄST-SISTE-APRIL

Wöööööeeevalborg. Ungefär så låter det här i Lund. Jag har varit helt pissigt seg sedan jag signade ut på jobbet idag. Ärligt. Talat. Min menscykel är i trotsåldern och har inte bara bestämt sig för att återgå till varje månad, utan att lägga på ett svårt lager av smärta vid sin ankomst. Vaknar undantagslöst upp på morgonkvisten av en smärta som är bortom all räddning. Försöker trycka bort med en kudde, försöker somna om och vrida mig. Men nej. Det fanns ingenting att göra. Jag klev upp och värmde värmekudde, samt tryckte ner en Ipren. Men morgonens sömn var förlorad och jag satt redan i soffan med frukosten vid 05. HU. 
 
Så sedan jag kommit hem har jag duschat, segat, packat och tagit mig till Lund. Pontus och jag ska snart äta middag ihop och jag har kokat en kopp nödkaffe. Tanken är att samla krafterna ikväll, men min hemtenta verkligen skriker åt mig från det orörda dokumentet. Jag måste verkligen plugga. Och sova. 
 
Imorgon räknar jag med att festligheterna drar igång någon gång mellan 06.45 och 07 och varar tills dess att jag sätter i öronpropparna och förnuftet. 
 
Glad  kvalborg alla smygstartare. Imorgon smäller det!
Vardagsbetraktelser | | Kommentera |
Upp