MAT OCH TANKAR OCH TANKA MED MAT

Mina vänner. Den här lördagseftermiddagen ägnar jag åt något väldigt viktigt. Eller egentligen två viktiga saker: mig själv och ingenting (okej, nästan ingenting).
 
Det är serri det svåraste jag vet tror jag, men det har gått över förväntan bra. Jag bara plockar här hemma utan krav, pussar på växterna och är inte ens missnöjd med att jag inte gör allt jag borde. Jag borde alltid göra mindre, egentligen. Men en sak står klar- även dessa dar'- äta bör en. Och jag hintade ju om i mitt inlägg om hösten att jag kommer lägga mycket fokus på detta. För att funka! Och jag tycker det är alldeles utmärkt att ägna min lördag åt, så att det inte blir en söndagsångestvals av allt istället. Det vore ju himla synd. 
 
På onsdag kommer jag och Robert mötas upp också för att styra upp min ekonomi. Det vill säga se vad jag har att röra mig med, hur jag faktiskt rör mig (utgiftsmässigt alltså) osv osv. Han gav mig så mycket beröm för mina tankar och att jag gör allt detta för mig själv. Och det känns jävligt fint. Jag har i allmänhet struktur med saker och ting, färgkoordination i garderoben, smycken i prydliga plexiburkar. Så vadan min ekonomi? Jag tror verkligen jag kan komma att trivas bättre med mig själv om jag gör detta nu. Ja. Och så till maten då. Den är ju en stor del i det hela, i utgiftspaniken jag känt under sommaren. Jag gillar inte ens att köpa färdiga saker. Jag mår mest bara illa av det och så kan jag inte ha det! 
 
 
De här har jag längtat efter att sätta tänderna i under mina semesteräventyr. Det finns så mycket bra recept och jag är ingen inprovisatör än. Jag behöver inspriationen och enkla maträtter med massa grönsaker. Det är det jag gillar bäst! Så nu ska jag knalla till Ica med min köplista. Det smarta med mattidningen "matlådor" är att den innehåller massa tips på hur en kan kombinera olika tillbehör. Typ som varma, kalla, rester osv. ÅH. Jag har verkligen fått inspiration till hur jag ska tänka nu och min lista består mycket av sådant som jag kan ha i kylen nu och sedan lätt laga. Och såklart kombinera dårå! 
 
Önska mig lycka till. Jag älskar att äta allt som är GÖTT och får ofta höra att jag bara äter göttiga saker (antagligen för att jag fotar min mat mycket, speciellt synlig är den för fellow snapchatkompisar). Jag tänker- klart jag ska äta göttigt! Klart jag kan göra det fungerande för mig själv igen. NU KÖR VI.
Recept | |
Upp