ME AND MJAU, ME AND YOU, ME OH MY

 
Det blev inte alls som det var tänkt den här helgen. Du har för alltid mitt hjärta. För den du är. För allt du gör för mig. Känner enorm tacksamhet för att dela det här som kallas livet med just dig. Den bästa jag vet. 
 
Och här sitter jag söndag kväll, med Ponta pongo mitt emot och Zlatan gör mål på TVn och i kylen väntar läckerheter som torsk och råris och vi har ändå en himla fin och mysig söndag tillsammans här i Malmö.
 
En annan dag ska jag visa de senaste inköpen, superflyft för lägenheten I say! Har till exempel en megastor spegel som är alldeles rund och väntar på att bli ett med lägnheten. YAY.
 
Men såhär ser veckan som väntar ut:

Måndag: 08.30 ska jag infinna mig på Möllan och snacka preventivmedel pt.2 med barnmorska. Det lutar mot p-ring för den som undrar! Eller om jag inte vågar så blir jag kvar med mina minipiller. Jag börjar jobba 13.30 och gör därmed min sista kväll på avdelning 49. Doppa ändan i sängen innan..
 
Tisdag: Jobb 7-15.30. Väntar att få en bok skickad till mig på posten, förhoppningsvis redan på tisdagen. Ska hårdplugga och stå i innan..
 
Onsdag: .. Det är dags för sexologi från 9.15. Bland annat med grupparbete. Det blir nog en heldag i skolan, mina grupparbeteskompisar åker dock från både Gbg och Flen så det finns en begränsning. Efteråt ska jag hem och sammanfatta och ladda. Gärna med ett träningspass!
 
Torsdag: 7-15.30 på jobbet. Sedan hem och baka och handla lite! Ska även påbörja min hemtentamen. 
 
Fredag: Jobbar 7-15.30. Sista arbetspasset på avdelningen vilket känns otroligt sentimentalt. Men jag ska ta med fika och 14.15 har vi "nya" sjuksköterskor mentorsträff. Perfekt tillfälle att bjuda på något gott och säga hejdå ordentligt. Hem till Ponta och jag kanskekanske går på konsert ensam. Vill ju så himla gärna se Frida Hyvönen och skåla och säga hejdå till något och hej till något annat. Ta mig fan!
 
Lördag: Ledig lördag där jag helst gör ingenting annat än att ha trevligt. Lite hemtentaskrivande, lite ätande. 
 
Söndag: Köpenhamn och Gud vill och vädret tillåter. En fin avslutning på en avslutande vecka. 
Vardagsbetraktelser | | Kommentera |
Upp