FÖRSTA SEMESTERVECKAN

En veckoplanering på räls, den är ju som bäst. 
 
Måndag: Sitter i skrivande stund på tåget till Stockholm men har redan fastnat strax utanför Göteborg. Nu kan det bara bli bättre... De pratar om bromsfel. Tjoho. Planen är i alla fall att vara framme i Stockholm vid lunchtid och därefter får vi se vart dagen för oss. Det är i alla fall härligt väder och jag hoppas i hemlighet på Kaanan-badet. Åh. Bara vara med Emma.
 
Tisdag: Har inställningen att jag vill piffa mig på något vis? Jag är antingen inne på att lägga något mer hållbart lack på salong eller typ fixa håret inför bröllopet. Eventuellt förändra färgen.
 
Onsdag: En ledig dag till för Emma och innan jag lämnar ska jag ha smakat minst tre sorters glass på hennes jobb. Jag vet inte ännu om jag ska åka hem på onsdag kväll eller torsdag morgon. Eventuellt vill jag ha lite bonustid hemma inför bröllopet. Eventuellt vill jag det inte. 
 
Torsdag: I alla fall är jag hemma på torsdagen, förr eller senare. Ska kose mig med Ponta när han kommer hem från jobbet. Vi ska i samlad trupp fixa oss och preppa för bröllopet...
 
Fredag: .. På fredagen! Eller först är det ju vigsel i en liten kyrka och sedan stor fest på ett strort Grand hotel. Är verkligen så himla taggad. Ponta har bestämt sig för att köra hem från Mölle. Så någon gång på morgonkvisten.
 
Lördag: Hem som i Lund eller Malmö. Oklart än. Sova och så småningom kliva upp till kräftskriva med Pontus pärons grannar.
 
Söndag: En söndag som garanterat börjar i Oxie med frulle och slutar någonstans med ett bak. Jag är sugen på att baka något att ha till semesterfika. "Semesterfika", så fint ord ändå?
Vardagsbetraktelser | | Kommentera |
Upp