NÄST-SISTE-APRIL

Hej från den orangea soffan i Pontus studentrum. DET är ingen vanlighet i vårt liv. Det är vanligare att vi är hos mig eller separerade på söndagar. Jag ska bespara mig den separerade känslan idag. Idag somnar vi tillsammans och han vaknar upp ett år äldre. Och hurra för det! Pang-pang champange och bröl en hel dag. Liv är i kattpalatset hos svärisarna och det känns så himla bra. Saknar henne dock redan. 
 
Måndag: Vi börjar med gemensam frukost 07.30. 9.00 ska vi vara i parken sägs det. Jag borde vara i skolan 9.00 för intro till nya kursen, men då missar jag parken och det kommer inte igen. Inte kursintrot heller men ändå. Det är svårt att hitta varandra med den mobiltrafik som råder under dagen så jag skyller på det. Fest och klockan 22 öppnar klubbarna. Tegelbruket med rotation mellan Helsingkrona, Sydskånska och Krischan. 
 
Tisdag: LEDIG dag. Ska sova ut, skriva och plugga. Vid någon punkt på eftermiddagen åker jag hem och packar om väskan för Budapest. Sedan åter för mys. Maj god det är redan maj. 
 
Onsdag: Skickar med resväskan med brorsan till jobbet och sätter mig i skolbänken mellan 9-12. Sedan möts vi upp och tar tåget till Kastrup. 14.25 lyfter vi visst och därefter är det ovisst. Vet ej vad vi ska hitta på första kvällen men jag hoppas det innefattar god mat. Installera sig på rummet och ba njuta. 
 
Torsdag: Förmodligen den dag som blir baddag. Om vädret bär. EHM JA för det ska bli 27 (!) grader.
 
Fredag: Min kusin tar studenten! Grattis och mys och vi avslutar med middag tillsammans, båda kusinfamijerna.
 
Lördag: Näst sista dagen lär ju ägnas åt shopping. Ska bli bra väder all over. 
 
Söndag: Sista dagen och vi beger oss till flygplatsen mer eller mindre redan efter frukost. Som för övrigt ska intas på hotellet varje dag. Hehe. Och hemma i Malmö är jag runt 19.30. Då ska jag återse mitt pälsbarn och återgå till det normala. 
Vardagsbetraktelser | | Kommentera |
Upp