ETT HJÄRTA HAR ALLTID RÄTT

Karin och jag satt och lät timmarna passera iväg i hennes soffa idag. Satan vad bra det kändes! Hoppas nu att handledaren också håller med om att vi är redo att lämna in. Det vore ju för fantastiskt. 
 
Köpte foder åt Liv idag och fick prata med en anställd på Arken Zoo som bedyrade Bozita som jag köper, för att hon de facto har jobbat på fabriken där det tillverkas och verkligen kunde ställa sig bakom kvalitén. Fantastiskt. Jag hämtade också ut ett paket från Nespresso... JA alltså nästa gång jag får ett sms om ett erbjudande ska jag läsa mer noggrant. Det verkade som att mina favoriter skulle levereras gratis men i själva verket var det frakten som var gratis. Har inte pallat öppna paketet än. Men men, nu har jag å andra sidan kapslar för en livstid. Lol.
 
Jag har lagat magnifik linsbolognese och hittade en skvätt vitt vin. Tack för det. Ja, 2018 är ju faktiskt året då det släppte. Då jag njuter av matlagning och att satsa på storkok. Större kok? Kanske inte på storkoksnivå men huvudsaken är väl att jag faktiskt lagar. Och provar. Linsbolognesen hoppas jag ska bli en to-go-rätt. En ser ju så mycket möjligheter när ett nytt kapitel håller på att formas. Plötsligt ska en ha delad matbudget och någon att äta med. Och kunna kosta på sig lite mer, kanske prova en matkasse tillsammans. Saker som dock blev självklara även om solist. Jag tycker verkligen att jag ska ge mig själv en applåd för att jag rår om mig. På riktigt.
 
Röstkortet skavde i ryggsäcken idag men jag hann faktiskt inte. Vi satt hela dagen! Imorgon ska jag gå till tandläkaren och förtidsrösta. Ja. De här sista semesterdagarna är himla fina och gör gott. Och apropå saker som gör gott..
 
 
 .. HUR LJUVLIGT VAR INTE DETTA? Jag är så tacksam att jag har möjlighet att hjälpa andra. 
 
Ikväll är målet sängen innan 23 pga igår natt vill jag göra om. Att sova i sin egen säng, med en spinnande katt som slagit läger i soffan. Det var svårslaget. Sov tyngre och djupare än cement. Kanske får jag avsluta semestern relativt utvilad ändå? För vet ni vad jag upptäckte? PÅ MÅNDAG ska jag vara i skolan. Intro 10-12. Och sedan är det inrto igen på tisdagen följt av två dagar ledigt innan praktikhelg. Jag känner att jag är redo, jag är hellre i skolan en stund på måndag än att räkna ner dagarna. 

Lev och må
Vardagsbetraktelser | | Kommentera |
Upp