SISTA HELA SEMESTERVECKAN

Klockan är 17, jag har precis lagt på med mormor och det är dags för den sedvanliga veckoplaneringen. Allt är som vanligt. Skulle en kunna tro! Men nänä, jag sitter i strålande sol på balkongen här i Blokhus. Har precis slumrat lite också, till ljudet av vågorna. Otroligt att det är så pass mycket lä här ute trots den vilda blåsten. 
 
Den extra dagen har varit mysig. Vi har varit tillsammans (det viktigaste), promererat till grannbyn, spanat på loppis, klappat valpen Frida (för andra gången, jag vet ju vilken butik hon bor i nu), klappat en döv trettonårig katthona samt hyrt cyklar. Pontus och jag fick äran att cykla hem till byn, vi hyrde två så att det blir lättare att ta sig till verkstaden imorgon. 
 
Måndag: Förmiddagen ägnas åt att invänta besked från verkstaden. Jag och Pontus pratade om att utnyttja biljetten till badlandet då. Det har vi nämligen inte gjort än! Jag ska bubbla i en pool. Hoppas att vi får köra hem sen, men varför oroa sig för sånt en inte kan rå för. Väl hemma i Sverige vill jag i alla fall hämta hem min älskade katt. Om jag får tillbaka henne från Anna-Maria, vill säga. De har kommit mycket bra överens! CSN ska få en studieförsäkran av mig, och ni kan vara säkra på att jag ska fullfälja min drömutbildning! Registrering på förlossningskursen kan tydligen göras imorgon också.
 
Tisdag: På tisdag ska jag troligen träffa min vän, kollega och uppsatspartner Karin. Undrar om vi inte ska vara hos henne den här gången. Lite pill med VEN-ansökan och kontakt med handledaren nalkas. Jag ska till psykologen (det var väl i grevens tid) vid 13. Så om vi ses innan, efter, eller båda återstår att se. Är jag i stan ska jag i alla fall passa på att köpa med en stor påse mat åt Liv. Köpte bara en liten inför hennes vistelse i Lund och den räcker inte långt.
 
Onsdag: Tandläkartid, tre steg från hemmet typ ligger Folktandvården. Efter rådfrågning av en tandläkarstudent fick jag svaret att eftersom jag nu börjar på ny kula i Malmö- välj folktandvård och låt de göra en bedömning av dina tänder, dvs jag kommer skaffa en tandförsäkring nu. Punkt slut! 10.00 är jag i alla fall där. Sen då? Pontus måste ligga i med flytten nu eftersom han ska ut på fredag (!). Behöver han hjälp finns jag såklart!
 
Torsdag: Torsdagen blir lite mer busy. Jag ska på kräftskiva i Ystad hos Anniken. Med basgruppen! Hon handlar allt vilket är så himla lyxigt. Och 18.00 ska vi vara där och vi får stanna över också! Ett erbjudande jag definitivt tänkt ta om jag får chansen. Det vill säga om Pontus är så pass med sin flytt att han kanske behöver en sovplats och kan hålla Liv sällskap..?
 
Fredag: Förhoppningsvis uppstigning i Ystad, frulle. Och tåget hem till Hyllie. Det är dags att svida om till nästa fest hos FRIDA. Åh vad hon taggat den och jag också! Det ska drickas drinkar och vältas bord. Ungefär.
 
Lördag: Sova ut, mysa med katt, hoppas att Pontus är min sambo (ja, för han måste ut 31/8). Vilken grej! Jag ska i alla fall till Sandras inflyttningsfest på kvällen! Och hoppas att Pontus kan vara med ett litet tag ändå, flytten och böket till trots. Ska bli så kul! VILKEN HELG. Vilken vecka. 
 
Söndag: En söndag utan planer. Jag ska börja planera flytten mer i praktiska detaljer och om jag orkar- ta ett krafttag. 
Vardagsbetraktelser | |
Upp