SPINN

Drar en lättnadens suck denna måndag. Den är över. Det var en sån himla måndag. Ew, jag ville bara ligga kvar när klockan ringde för Liv hade precis lagt sig till rätta i en liten kringla bredvid mig och Ponta var så varm och go. Sedan fortsatte dagen i den trenden. Jag ville sova exakt hela tiden. Så när jag väl landade hemma kröp jag ner under täcket och kramade största kudden i några timmar. När jag vaknade upp var det dags att ladda tvättmaskinen. Jag gick till Ica under tiden den tumlade runt och måndagshandlade helt utan kö och laddade lite för veckan som kommer, helt enkelt.
 
Lättnadens suck nr. 2 är helt klart att jag har tillgång till bil på torsdag och kan köra lill-fisen till och från veterinären i Limhamn och slippa kollektiva lösningar. Med min planering innebär det att jag också hinner i tid till skolan. 08 lämnas hon och 09 ska jag vara i skolan. Ponta är ledig på torsdag och så himla snäll som ställer upp och kör. För att inte tala om Fay som lånar ut sin bil under dagen. 
 
Liv blottar sin hörntand åt mig som hon ligger på sin perfekta spot i soffkröken och jag känner att jag snart ska göra detsamma. Inte i soffkröken dock, utan i sängen med täcket upp till näsan. Hörni, jag vill känna mig inspirerad, spirande och vårig. Men jag tänker ge det en vecka eller så för att komma tillrätta här i livet. Det matchar dåligt med våren, det faktum att Skåne har fått ett släng av vad meterologerna/nyheterna kallar "sibirisk vinter". Än så länge har jag tjockaste jackan och halsduken virad många varv runt halsen. Men så vet vi ju, när mars är över kanske de första solstrålarna gett färg på din kind och kaffet smakar godare igen och allting vänder. Jag är tyvärr inte återhämtad från sjukdom än utan får ta var dag som den kommer och jobba på återuppbyggnaden. 
 
Men det börjar med sömnen. Lev och må
Vardagsbetraktelser | | Kommentera |
Upp