SEMI, SEMME, SEN

Har precis lagt en beställning till min pälsbeklädda inneboende (ja alltså, inte Pontus den här gången då). 
Kattsand, filter till vattenfontän och blötmat. Sådant som fått vänta tills det var läge att utnyttja rabattkod. Hon fick även en liten kattvippa för att se om jag inte kan aktivera stackarn på något vis. Äntligen har antalet bananflugor skingrats så hennes lekar är sparsamma nu. Inte slö, inte trött. Bara Liv som bestämmer själv precis hur hon vill göra. 
 
Väntar in Ponta med skinande rent hem. Först åtta timmars arbetsdag, sen en timmes dödssömn på soffan och så på det igen. Imorgon ska ju lägenheten för sjutton besiktigas! Så vad gör en inte för att glänsa lite för MKB. 
 
Måndag: 08.00 ska jag stå redo för besiktningen och kontraktskrivningen. Har redan planerat att bjuda på kaffe och skönsång i form av Livs jamanden. Pontus kommer vara i Helsingborg vid tillfället men när han kommer hem får vi fira! Köpa bubbel ska jag göra, kanske ta en tur på Emporia eftersom det verkar bli svalare. Och gymma!
 
Tisdag: Börjar 13.00 gudskelov. En sovmorgon efter dömånga icke-sovmornar. Jobbar till 21.45. 
 
Onsdag: Sen är det en ny dag och nytt kvällsjobb! Extra kul att gå upp i alla fall för jag ska träffa Sandra för en fika/brunch innan jag börjar. Hoppas på något hak i närheten av henne på Möllan så att jag får se nya lägenheten! SÅ spännande. I alla fall, jobb 13.00-21.45. Hem och dö.
 
Torsdag: Jobbar morgon! 06.45-15.30. Min näst sista dag innan semester. Åh BB, åh bebisar. Vilken sommar ändå! Ska väl bada om vädret tillåter bara för att. Och en annan bra sak. Mitt nya abbonemang från Tele2 börjar gälla och 3 blir bara ett minne blott. Tack och lov!
 
Fredag: Jobb 06.45-15.30. Det är fredagsfrukost och det är min sista dag. Jag tänkte bjussa på lite frukt eller så till frullen. Sen lätt kasta mig i vattnet ett slag. Hem och piffa inför restaurangkväll med brorsan och hans mö och Pompe såklart. Mina kollegor planerar en spelkväll som jag kanske hakar på om jag hinner. 
 
Lördag: SEMESTER. Vad gör en då? Läser ut min bok hoppas jag. Pontus ska arbeta med skolstuff mycket den här veckan och så även lördag. De ska träffas på skolan med en handledare typ. Jag ska göra allt och inget.
 
Söndag: Och en söndag i ett liv. Ett semesterliv. Är så glad att ha exakt noll planer. 
Vardagsbetraktelser | | Kommentera |
Upp