HERE COMES WORKMODE

Hej hallå från en spontanare. Idag var det sista dagen på flyta-runt-omkring-andet. På jag-vet-inte-vad-klockan-är-andet. På sjusoveriet. Det var en sommarlovsvecka (10 dagar) som kändes och höll i sig länge. Jag har verkligen samlat kraft. Bara idag tog vi liksom en tur mellan Helsingborg-Helsingør med Fredrik, Oline och Ludde. Vi hälsade på i Olines nya fantastiska lya och jag var inte hemma förrän 21. Har letat mig svettig efter mitt RSID men fann det till slut, phew. Imorgon börjar en sexdagarsvecka på BB. 
 
Den här veckans fantastiska infall byts nu ut mot rutiner och slit. Veckoplaneringen hägrar.
 
Måndag: Trampar iväg till BB i tid, fyller skåpet med arbetskläder och gör entré för sommaren 2018. Jag längtar faktiskt otroligt mycket och hoppas att jag ska få känna arbetsglädje åtminstone veckan ut, hehe. 06.45-15.30. Därefter hem och pussa på Liv och tina lax. Fick för mig att jag hade noll föda hemma men jag ska ta och firra fiskgryta. Och det får nog vara allt för den måndagen.
 
Tisdag: Jobb 06.45-15.30. Fixa blommor efter jobbet och cykla hem och plantera. 
 
Onsdag: Frida ville byta pass och jag ropade hurra, ännu en A-tur. Dagtur. Hemtur. I ur och skur. Sedan är jag ledig fram till fredag eftermiddag, vilket är otroligt lägligt. Tänker att jag och Karin har lämnat in vår reviderade projektplan vid det laget. 
 
Torsdag: Så torsdag då. Ledig som få. Hoppas verkligen få hänga med Ponta som sedan reser till Stockholm över helgen och beyond. Jag ska förbereda mig inför intervju med Region Skåne också! 
 
Fredag: Till Lund på morgonen, 09.00 ska jag infinna mig på KK, mina gamla hoods. Ska bli spännande. Hoppas verkligen jag får studielönen nästa termin. Det hade betytt så mycket! Om inte Ponta har en tidig avgång tänker jag mig frukost/brunch tillsammans och så småningom bege sig till Malmö för kvällsjobb. 13.00-21.45. 
 
Lördag: Följt av lördagsjobb 13.00-21.45 också. Hem och mysa med Liv. Hoppas förmiddagen kan bjuda på lite soltimmar för min del.
 
Söndag: Och finalen på sommarens enda sexdagarsvecka! 06.45-15.30. Så skönt det ska bli med en ledig måndag sedan. Och vet ni vad jag ska göra? Gå på Far i hattens "pizzasöndag" och dricka suröl med Sandra. ÄNTLIGEN. 
Vardagsbetraktelser | |
Upp