MITT I VECKAN, MITT I PRICK

Tre mornar senare, konstigt att jag är piggast idag? Kanske inte. Kanske för att jag vet att jag är ledig imorgon. Men ändå, det känns overkligt att jag ska få gå och lägga mig när jag vill, vakna när jag vill. Det hinner ändra sig snabbt. En hinner ändra sig snabbt. För en vecka sedan levde jag flytande. Nu är det något annat som gäller.
 
Men huu vad jag ser fram emot en ledig dag. Det har dock varit sååå kul att komma tillbaka, har haft helt fantastiska föräldrar, bebisar och så kollegorna såklart. En given plats, trots allt. 
 
Igår blev jag och Karin äntligen godkända på projektplanen, vilket betyder att det är S O M M A R L O V på riktigt nu. Fast att jag ska jobba dårå. Så småningom ska vi skicka in ansökan till VEN (vetenskapliga etiknämnden) då vi ska göra en empirisk studie. Och så ska jag läsa en bok i sommar, som ska läsas någon gång under utbildningen och behandla ämnet våld i nära relationer/våld mot kvinnor. Känns som det enda rätta att göra när jag nu har uppehåll så länge från skolbänken. 
 
En annan väldigt bra sak som hände idag- jag beställde en Hövding från Sportamore till PANGPRIS. Den är till och med skickad och på väg mot mig. Så jäkla skönt och typ den bästa investeringen i år antagligen? Äntligen kommer jag kunna cykla med värdighet. Och säkerhet. En helt vanlig svart i storlek S för att det verkade stämma med mitt halsmått. Åh, håller tummarna för att den dyker upp snarast. På fredag börjar Jojo sommarkort gälla och jag har redan köpt biljetten att ha i mobilen. När jag jobbar kvällar vill jag inte cykla, tyvärr för att jag kanske inte har rappaste cykeln och åker genom något shady områden. Så då är det himla bra med pendlingsmöjlighet. Också för alla möjliga andra av sommarens äventyrsturer såklart. 
Vardagsbetraktelser | |
Upp