SÅ BLEV DET SOMMAR

Utan en söndagsplanering blir det ingen måndag. Fast det blev det ju ändå på något vis. Är innerligt tacksam att första alarmet aka jamande inneboende inte lyckades knäcka sista timmen innan det egentliga uppstigandet. Öste lite foder i skålen och somnade trots allt om och drömde rikt. Phew.
 
Det har precis passerat en regnskur och jag gör mig redo för..
 
Måndag: Endasistaskoldagen på en evighet. Alltså verkligen evighet. Oktober? Ska ge igenom fall vi jobbat med (neonatal mellan 9-16 idag). Därefter ansluter Ponta från en bland sina sista skoldagar här i Malmö på länge (?). Vem vet vad framtiden har att erbjuda. 
 
Tisdag: Det talas om plugg i Vellinge och jag är inte sen på att haka. Basgrupp 1 gör det bäst tillsammans! 
 
Onsdag: Satans fint väder och det verkar som att skutan styr mot Ystad med basgruppen just denna dag. Antingen det eller en dag off med sjävlstudier.. Står mellan onsdag eller torsdag. 
 
Torsdag: Sista dagen inför tentan. Alla flashcards i världen, anteckningar och repetition inför den stora dagen. 
 
Fredag: Tentamen. 9-13 är tiden satt till. Jag kommer förmodligen sitta tiden ut och dö på kuppen men vad gör en inte för lite högskolepoäng. Sen är det fest! Eller festligheter! Pontus tar examen och jag får följa med på Blå båten. Grattis Ponta! 
 
Lördag: Vi drar till Skövde. Vinkar adjö till fröken lurvtass och de andra i Oxie och åker 15, fyra timmar rakt till hjärtat of Västra götalands county. Hejhej sommar-Skövde?! Det var på tiden. Jag tänker mig kvällsdopp i Boulongersjön och njut på Sjöviksvägen.
 
Söndag: Avslutar en intensiv vecka med att fylla 26 i mitt barndomshem (nåja, inte riktigt- men mitt växauppochblitonåringshem). Tänk va! Mormor och morfar kommer och firar och Karin och jag börjar rendera i doumentet som kallas projektplan under dagen för att så småningom klara av det också. Lyx att kunna lira på distans. 
 
Så nästa veckoplanering blir i Skövde. Plötsligt kändes det som en lång tid? Heja mig nu. 
Vardagsbetraktelser | | Kommentera |
Upp