NOV

Det dröjde till tisdag innan jag faktiskt fattade att jag skulle vara skolfri i ÅTTA DAGAR. Det är ju en hel liten semester? Jag flög hem i tisdags. Vi avslutade fallösningarna vid 12. Sedan dess har jag suttit och pluggat hemifrån, fått undan mina två sista flyttkartonger och värvat informanter till vår intervjustudie. Hela goa gänget på Barnmorskorna Malmö ska vi få äran att intervjua! 
 
Detta ska i alla fall enligt uppgift bero på ett osynligt höstlov. Först ville jag planera in och göra ALLT. Sedan var jag nöjd ändå (tack och lov) och så blev det torsdag kväll. Pontus och jag har fortsatt med vårt vinnande koncept veckohandling som utlovat och jag inser hur stor stressor det varit för mig tidigare?! Vi äter nu bra och varierat, något som jag knappt var kapabel till att tro att jag kunde på grund av gamla invanda mönster av dysfunktionella matinköp. Sedärja! 
 
Så vad ska jag göra fram tills onsdag? Marinera mig i plugg, för jag kommer verkligen tacka mig själv för det i förlängningen. Jag och min inlärning. Har inget emot att ha sällskap av min älskade och min håriga älskade på detta. Oktober/november gnistrar här på Hyllie Vattenparksgata. Vilka dagar, vilket ljus! Och eftersom vi klev in i november idag... Det är väl rimligt att smygstarta julen lite för varje dag som går? 
 
Vardagsbetraktelser | |
Upp