THIS IS HOW IT ROLLS

Välkomna till ett *försenat* veckoplaneringsinlägg. Jag bara vägrade slå upp laptopen igår kväll vid läggdags efter alla om och men och jag var på uselt söndag-måndaghumör. 

Nu var jag lite mer hoppfull. Är. Det var undandukat och diskat, uppätet och så vidare kl.18 här idag. Så jag slog till och med till på en kopp kaffe i Pontus sällskap. Jag var tvungen eftersom pluggdagen ännu hägrar. Låt oss se närmare..
 
Måndag: Idag började dagen med att busschauffören inte släppte på mig på bussen på grund av fullt. Fick vänta 30 mintuer på nästa och tappade livsgnistan. 9.30-15.30 pluggade vi hos Stine. Kom hem efter att Anniken kört mig till Svågetorp och jag inhandlat kattsand. 
 
Tisdag: Imorgon ska jag till mitt förtret vara i skolan 9-16. Vill bara pluggaaaaa. Men vi lär oss förhoppningsvis av fallösningarna, då de handlar om just det vi ska tentas av på, på fredag. Hem och plugga flashcards (som jag sitter med nu). 
 
Onsdag: Lyxen i att alla kommer hit på onsdag. Kattungegos och stenhårt plugg. 11.30 ska jag göra en avstickare till psykologen och vid 13-tiden ska Stine och Anders iväg för att intervjua. Så håller det på, men vi ska sitta ett bra tag på eftermiddagen också. Och sedan kommer Pontas morföräldrar hit på en kvällskaffe och fika. Mys!

Torsdag: Stine öppnar dörrarna 10.00 i Vellinge för sista plugget innan tentan. Jag tänker att där och då måste allt sitta. GAH. Pluggeri pluggera hela dagen.
 
Fredag: 9-13 smäller det. Andra tentamen på två veckor. Frust. Sedan? Sedan ska jag vaccinera en katt fast helst båda. Hoppas de går med på det. Liv har i alla fall tid 15.00. Pontus undrade om vi inte skulle ta en tentaöl så jag förhörde mig idag, men vi barnmorskestudenter har alldeles för lite tid. Men sen på kvällen är det faktiskt fest för min och Pontus del! I Malmö.
 
Lördag: ÅH vad jag ska leva? Inga förpliktelser. Jag tänker göra allt det där jag tänkt på att jag måste köpa/fixa senaste tiden.
 
Söndag: Sista söndagen innan praktiken drar igång igen. Hua. 
Vardagsbetraktelser | |
Upp