NO JOKE, IT'S NOVEMBER

Vaknade upp på ett så fruktansvärt bra humör. Anledningar?

- BONUSTIMMEN som fick mig att känna mig ödödlig, länge leve vintertid!
- Första snön föll framför våra ögon och jag har druckit min första kopp kaffe ur årets vintermugg.
- Hade trevligt sällskap över här igår, sånt ger ny energi.
- Jag mår bättre! Lite slemmig, lite jämrig. Men inte alls som innnan helgen.
- Det har blivit ett riktigt hem här på Hyllie Vattenparksgata och jag och Pontus njuter.
 
Nu hoppas jag på att den här positiva vändningen strör ljus över nästkommande vecka. Det är dags för veckoplanering!

Måndag: Mellan 9-13 har vi föreläsningar i skolan. Därefter hem och möta Pontus när han slutar klockan fem för genomgång av veckomatsedel, recept och köplista. Ett förtydligande- förra veckan körde vi nämligen på att verkligen råplanera och köpte hem allt på måndag och det har, mina vänner, inte ätits upp än. Vi har inte ens tillagat sista menyn?! Vi har matlådor över och är överlyckliga. Detta räddade verkligen förra veckan för mig. Att minimera flänget och kunna plocka fram det jag känner för att laga direkt från kylen. Hurra!
 
Tisdag: Under förmiddagen har vi skulderdystoci färdighetsträning- den läskigaste av all färdighetsträning? När bebisen hakar upp en eller två axlar i bäckenet och kilar fast. 11.50-13.00 har jag. Basgruppen ska mötas på morgonen och så löser vi av varandra med färdighetsträning under tiden de andra sitter och gör klart det sista med fallen vi jobbat med. Sedan hem och inhandla veckans mat med Pongo. 
 
Onsdag: Helt ljuvligt jävla ledig. Jag ska plugga som en tok och gå från bok till bok för det är så satans värt det när vi läser sista (!) teorin på barnmorskeprogrammet. Blows my mind away. Träning kröner en sådan dag också, förstås. De vill att jag visar upp att jag fortfarande är student på Nordic Wellness, så det kan jag väl bjuda på.
 
Torsdag: Även denna torsdag ledig. 9.30 druttar jag in hos psykologen. Tacksam för denna kontakt! Dra mig baklänges, vi går i november. 
 
Fredag: En inlämning som lärarna kletade av på oss studenter såhär apropå. Som om vi inte hade tillräckligt med material att bränna ut oss på.. Som tur är verkar den inte stor och I get by with a little help from my basgrupp. 
 
Lördag: Dags för Frideri-Fridera. Vi ska konsumera alkoholfyllda bubblor och se Markus Krunegård. Fyfan vad bra.
 
Söndag: Har sagt till BB att jag kan jobba due till en del lediga pluggdagar under veckan. I så fall börjar jag 13.00 och jobbar till 21.45. HUR LÄNGESEDAN? Lite längt på den. Vi får väl se! Pontus har också ansökt om arbete den dagen och fler ändå i veckan. 
Vardagsbetraktelser | | Kommentera |
Upp