OKTOBERS AVRUNDNING

Söndagsvändan. Lite tung och less idag, så får det lov att vara ibland. 
 
Har i alla fall haft en komplett helg, det känns så himla längesedan? Och att jag har nästa också? BOOM. Det var en intensiv skolvecka och start. Eller räknas det som intensivt om en är ledig på fredagen? Jag har i alla fall läst kurslitteraturen till föreläsningarna här hemma efter hand. Det känns bra! Nästa vecka ger mig lite magont, jag måste liksom ta itu med en del jag sköt upp denna veckan. MEN, vi har ett allt mer komplett hem och det betyder mer än det mesta. 
 
Måndag: Skola mellan 9-12. Min basgrupp ska påbörja falluppgifter som vi som vanligt ska lösa tillsammans, lämna in och sedan gå igenom på ett seminarium. Själv har jag ett ärende i Malmö kl. 13 så jag får köpa to-go-sallad i skolan och kasta mig iväg direkt efter föreläsningen. Hemma sedan igen ryktas det om lån av bil efter arbetstid (17) och då ska Ponta och jag köpa den där kompletterande garderoben till hallen och jag svänga in på Arken Zoo och köpa en 10 kg foderpåse åt Liv tror jag bestämt. En får ju passa på när bil finns att tillgå. Så blir det med det. Handla mat ska vi göra också. Vi var idag inne och nosade på olika alternativ kring matkasse men kom fram till att det är billigare att handla som vanligt. Och vi bor ju liksom tre steg från Ica. 
 
Tisdag: Skola igen 9-13 och därefter sitter vi kvar i skolan och jobbar på med fallen. Jag måste ju också bidra va! Pontus ska jobba till sent, så Liv och jag får hålla kväll själva. Ovant men verkligt. Fortsätter väl inläsningen hemma. Är ledig på onsdagen så jag ser fram emot att sooova..
 
Onsdag: En helt helig jävla ledig onsdag alltså! Wow. 9.30 ska jag träffa min nya samtalkontakt aka psykolog. Därefter ska jag se till och dra i en del trådar vad gäller vår intervjustudie.. Behöver liksom boka in intervjuer nu. 
 
Torsdag: Skola 9-15. Lönen och CSN kommer också, håhåjaja. 
 
Fredag: Skola avslutar arbetsveckan.. Eller skolveckan dårå. 9-16. Sen är det vips helg igen. Fredrik kommer troligen och hälsar på oss på kvällen! 
 
Lördag: Pappa kör ner till Lund för att bogsera bort möbler åt Robert, som jag har förstått det och Robert ska in till sin flickvän i väntan på nya lyan. Så vi ska ses och se vad jag kan göra.. Sen åker han hem i rimlig tid eftersom han har jour på söndag. Och jag ska bara njuta av en helg till för det är så ädelt att jag vet inte vad. Kanske kommer två vänner över på ett glas eller två! MYS.
 
Söndag: Kanske vore det najs med söndagsbio på Spegeln med Ponta. Vi har span på "First man" och "Colette". Vill se båda lika mycket fast på olika sätt. Åh! Vi får väl se. 
Vardagsbetraktelser | |
Upp