IN I OKTOBER

Godkväll från en som välsignats med ingen-söndags-ångest alls? Kalla det nyhetens behag men jag är verkligen harmonisk i nya lyan. Mamma och pappa har bilat ner Robert idag och nådde Hyllie 21.00 så de är snart på väg för en blixtvisit hos oss. Imorgon har vi mer tid!
 
Måndag: Runt 07.45 rullar jag till gamla lägenheten för att släppa in flyttstädet. Perfekt att mamma och pappa stannat över på hotellet mitt emot så att vi kan äta frukost ihop. Vilken start på en måndag ändå! 11.00 kommer husvärden och besiktigar städ och spackel/färg. Hoppas på godkänt så är det byebye och lämna nycklarna som gäller. Ska sälja saker imorgon också. Efter elva två hyllor, efter 12 ett bokstöd och tallrikar.. Sen är jag en stund på Mobilia och handlar till katten innan jag rullar till praktiken 14.00. Lång dag, hemåt vid 21.45 och krascha i sängen.
 
Tisdag: Kvällstur på praktiken och klockan ställs på 08 för att skriva inlämningsuppgift. Lunch och iväg på praktik 14-21.45. 
 
Onsdag: Ännu en kvällstur, ännu en förmiddag med falluppgift. 14-21.45 innan jag..
 
Torsdag: Blir ledig! Skriva tills jag är nöjd och klar. Lämna in. Sedan ska jag okynnesshoppa lite. Börjar hopa sig på inköpslistan. Inte stora saker, bara den där lilla touchen. 
 
Fredag: 06.45-15.00 på praktik. Snabb iväg till frisörstolen och förvandlas. Ska verkligen passa på att köpa nytt schampo och balsam. Vilken lyx att få fixas inför en bal...
 
Lördag: .. Vakna till en baldag. Upp och mysa. Fixeri-fixera med Frittan här i Hyllie. Ska vi åka tåg i stassen? Vore ju en dröm att få glänsa som det Malmögäng vi är. Pontas mamma har tvättat, klorerat och pressat alla möjliga delar till Pontus frack så han lär ju också bli fager. 17.30 släpps vi in och sen är det fest natten lång!
 
Söndag En söndag utan förpliktelser! Eller förutom att inlämningsuppgiften ska in 00.00. Men det är den förhoppningsvis för längesedan vid det laget. 
Vardagsbetraktelser | | Kommentera |
Upp