SEPTEMBER

Söndag, sol. Och Fredrik fick upp oss! Helt riktigt, Fredrik har flyttat till Öland och går på folkis och studerar dokumentärfilm. Men i helgen tog han en sista sväng till korridoren, Oxie och Fridas fest. Så igår hängde Fredrik och Pongo, jag var på Sandras fest. Och idag väckte han oss med frallor från Pressbyrån. Både jag och Pontus är så tacksamma för att få fånga den här sista semesterdagen. Som sambos! Sedan i fredags eftermiddag bor vi ihop och vi har varit hemma tillsammans ca 0% av tiden. Det lär väl ändras!

Igår gjorde jag ett tappert försök, packade in semesternaglarna i artificiell nagellacksborttagning, lät det sitta. Men nej. Så klockan 12 ska jag ta bort skiten på salong. Och därefter tänkte jag gå på Pilates på Nordic Wellness mellan 13-14. Sen får det vara bra. Förutom tvätt, handla, laga mat....
 
Måndag: Kan ni förstå? Jag börjar termin två! Jag tycker det känns så himla lagom och rätt att rulla in i rutiner nu. 10-12 ska jag befinna mig i skolan för intro. Karin och jag hoppas kunna få klart och påskrivet VEN-ansökan.
Sen ska hon vidare till förlossningen i Lund för mer info, och jag hem. Hem och äta, skriva mina mål för praktiken (i blyerts såklart, en måste kunna sudda och tänka), göra upp en plan för allt som är nytt som delat Ica-konto, hyra och så vidare. VI BOR VERKLIGEN IHOP NU. 
 
Tisdag: Till förlossningen i Malmö för info 9-14. Vi får baugettelunch och enligt uppgift ska en vara helt färdig efter den här dagen. Dåså.
 
Onsdag: Jag är ledig och lär ju inte rulla tummarna för det. Ska ringa husvärden angående spackel, nyckelutlämning och börja styra upp flyttprocessen på allvar. Förrådet står på tur. Detta är också sista dagen för VEN-ansökan. Deadline. 
 
Torsdag: Ledig igen. Så är det när en har helgpassen.. Det är väl bara att läsa och repetera lite förlossning, flyttpacka och vänta.
 
Fredag: Fredag morgon ska jag i allla fall vara på plats på förlossningen. 06.45-15.30. SÅ SPÄNNANDE.
 
Lördag: Pontus kommer vara i Köpenhamn för ett projekt och jag kommer vara på förlossningen. 06.45-15.30.
 
Söndag: Sovmorgon! Sedan praktik 13-21.45. TÄNK. 
 
Vardagsbetraktelser | |
Upp