APRIL/MAJ

Vart ska jag börja med den här veckoplaneringen? Allt har känts knasigt sedan jag kom hem i måndags- det är just det, att det var en långhelg och att veckan började med en tisdag på något vis. Jag kan inte fatta att jag för en vecka sedan gick och drog hemma hos mamma och pappa, hade uppsatsångest och sov oroligt sista natten (typiskt). Men för mig var det rena livselexiret att vara hemma. Jag får avundas mig själv på det här sättet och det är otroligt fint och skönt. 
Men det blev ju en lunk och fin hemmakänsla i Malmö också! 

Imorgon sätter vi tänderna i själva skrivandet eftersom vi har gjort ett gediget klipp-och-klistra-kategoriserande den här veckan. Och intervjuat! Och jobbat oss igenom en till intervju med allt vad det innebär. PHEW! 
 
Måndag: Så imorgon börjar morgonen på CRC då vi vill hålla oss nära Möllan/Triangeln och Karin skulle ha några tekiker (?) hos sig, så även m hon bor på Möllan huserar vi förhoppningsvis i ett grupprum. Hoppas vi kan boka ett! 8-12, lunchbreak, en intervju till, tåga till närliggande ort> en interju till. Men då har vi de sista! Så får vi ta varsin intervju, skriva ner (transkribera) och sen får det bli godnatt.. 
 
Tisdag: ... För det är ju faktiskt någon som fyller år! Pontaman kommer med våren och vi ska... Ja vi ska käka frulle och så men sen är det dags att bege sig till Stadsparken i Lund och som det ser ut nu får jag hoppa allt vad som heter firande i år (en sak är om det inte hade varit Pontus födelsedag, men vad ska man göra). En liten mimosa hemma kanske! Det känns galet. Valborg har de senaste sex (!) åren i mitt liv firats lagom dekadent i Lund. Jag ville inte att året när jag säger "men inte i år" skulle komma men så gjorde det visst det. Jag är i alla fall nöjd med att han är i glada vänners lag och har en pangdag! Karin och jag sitter som sagt och skriver, troligen här hos oss. 
 
Onsdag: Första maj, raj-raj. Fortsatt arbete med uppsatsen och inte nog med det- kattinhängnaden/buren/mästerverket ska placeras på balkongen. ÅH vad jag ser fram emot detta. Jag hoppas att jag kan bidra med något till bygget. Jag har visualiserat ögonblicket då vi låter balkongdörren stå öppen och de två lurviga inte blir portade så länge..
 
Torsdag: Vi fortsätter med arbetet och ska skicka in det vi skrivit till vår lärare. Bästa handledaren som svarar 23.30 en fredag och alltid har kloka råd! 
 
Fredag: Och på fredag ska arbetet vara klart avseende metod, analys och resultat. OMG. Ja, då ska examinatorn och klasskompisarna få tillgång till det inför ett seminarium veckan därpå.
 
Lördag: Det är liksom uppsats 24/7 nu men jag är så nöjd med att jag den här helgen tog mig tid att plocka fram vår/sommargarderoben och plocka ner höst/vinter. Det är otroligt tidskrävande vill jag lova! Något projekt per vecka får bli lagom nu. Men jag kan ärligt säga att det spelar mig ingen roll, jag är som bäst när jag inte har MÅSTEN på det viset. Det är inte samma sak som att inte ha något att göra, tvärt om. Men lyxen i att bestämma själv! 
 
Söndag: Pilatessöndag såklart! 
Vardagsbetraktelser | | Kommentera |
Upp