APRIL

Ligger i sängen och solens strålar når in ända hit. Välkommen april!
 
En måndag som skulle kantas av pendlande, praktik och övernattning fick bli LEDIG tack vare fantastiska handledare. Med FEMTIOTVÅ förlossningar i bagaget fick det bli såhär och jag överdriver inte när jag säger att det räddat min dag och vecka. Istället för att stuva om i väskan fick jag ta en urmysig kväll med Patrik, Olof, Fredrik och Ponta. Vi spelade sällskapsspel, jag tog en nap och vaknade till doften av tacos. Sånt alltså.
 
Patrik har varit på besök i helgen! Så otroligt kul. Ponta och jag har varit på jobb respektive praktik men han har ju kompisar så det kryllar om det så han kunde nog sysselsätta sig när vi var på annat håll. 
 
Och tur för mig att jag blev ledig idag, för sedan schemaändringar hit och dit hade jag glömt att avboka, vilket jag jublar för idag, ett lash lift på Gildaskolan. Vem är jag ens? Veckoplaneringen följer nedanför här. Prioriterade att umgås kvällen lång igår. 
 
Måndag: Vaknade först 6.15 superpigg. Visste att Patrik skulle upp runt 07 så jag tänkte att sömnen fick vara. Sedan somnade jag om och orkade inte ens ta den där snabba koppen kaffe tillsammans innan han drog. Men vi sa hejdå och så kommer vi ses snart, det är jag säker på. 10.00 kastade Pontus en katt i ansiktet på mig. Samma katt skrek mig två gånger rakt i ansiktet för att sedan somna i min hand. Bästa uppvaknandet på en måndag om du frågar mig. 13.00 ska jag alltså fixa fransarna och ge dem en naturlig böj? Jag ska försöka ta före-och-efter-bild. Resten av dagen är vigd åt plugg. Lämnade in en skrivuppgift igår, nu återstår CTG-plugg. Samt förberedelse av seminarium på torsdag. 
 
Tisdag: Praktik 06.45-15.00. Får komma sent, för sådana är reglerna. 05.19 åker jag ju. 
 
Onsdag: Sista praktikdagen i Kristianstad. Kommer sakna det! Ska köpa med mig något gott från konditori till personalen tänkte jag. Och slutbedömning ska jag ha 13.15 innan passet börjat. Är ändå i Kristianstad redan 12.30. Sedan hem i natten och sova en blund inför seminarium..
 
Torsdag: 9.00-12.00 i skolan. Hoppas att skiten blir godkänd så att en kan få gå vidare. Frida och jag har pratat om Ikea. Får se om hon kan torsdag, fredag, lördag eller söndag. Har en del att fixa, faktiskt. Kanske inhandla kattnät när jag ändå är i Svågetorp. Samt blommor att plantera på Plantagen. Behöver komma ihåg att köpa lite "trädgårdsverktyg" som spade till jorden med mera. 
 
Fredag: Långhelg! För vår seminariegrupp är först ut på torsdagen, hehe! Fyfan. Hoppas det blir gött väder. 
 
Lördag: Det ser ut att bli sol, så jag ska mysa på balkongen och känna att det är vår. Kanske grilla på gården?
 
Söndag: Pilates eller booty moves ska jag klämma av, får se lite vad jag är mest sugen på.
 
Vardagsbetraktelser | |
Upp