FJÄRDE I FJÄRDE

April fortsätter med detta soldis som ger försmak på vad som komma skall. Som att solen måste skuggas bara lite av ett hölje, bara för att dölja lite av skönheten så att människor inte får hybris. Jag har redan drabbats. Sitter på balkongen för första gången i år. Då menar jag SITTER, som i länge och i t-shirt, utan minsta knottra på kroppen. Det är 13 grader och svag vind. I solen är jag varm och jag kan se att jag fått färg. Bör jag ens nämna att wifi når ända hit ut..? Tror i och för sig att jag konstaterade det redan i höstas när jag satt här någon enstaka gång. Exakt de här dagarna i fjol började jag smyga mig ut på loftgången till min förra lägenhet och snapa friskt om kaffe i solen och vårväder, tunna jackor och färg på min kind. Så härligt att vissa saker får återkomma såhär, år efter år. Under samma vecka typ? Halva priset på glass på Pressbyrån, en Tiptop på perrongen..
 
Jag har haft mitt seminarium, jag är godkänd både på min förbannade skrivuppgift och seminariet i sig självt. Firade med en stunds vila på grund av sömnbrist, sent tåg hem från Kristianstad igår. Och på tal om det, förlossningspraktiken är över och jag är godkänd med otroligt fina ord och omdömen från mina handledare. Är rörd. 
 
Så vad nu? En långhelg. En del göra, mycket inte göra alls, mycket  CTG-test eftersom det är tenta om en vecka. Ska köpa penséer och göra Ikea med Frida. 
 
 
Inte alls en smickrande bild, men det här är jag om våren, sommaren. Livet. Ett öra i pappas lutning, en frans med ingen lutning pga lash lift, ett leende på läpparna som inte är det minsta snedställt. Bara glad. 
Vardagsbetraktelser | |
Upp