LA PRIMAVERA

 
Så vad säger ni, de här blommorna lär ju vara överblommade typ imorgon? 
 
 
Ikea gav utdelning. Äntligen är rullvagnen på plats! Vet inte hur i all världen jag ska rengöra den där brödrosten. Men en brödvåning, en olja/flingsalt-vinäger-våning och en våning för katternas torrfoder, några godisbitar och blötmat... AVGUDAR DEN. 
 
 
Liv har gjort en fluffbuk kanske femtio gånger idag. Kanske är hon varm? Älskar hur hon visar kastrationsärret varje gång. Mallig. 
 
 
Jag har uppdaterat mina små papplådor i nattduksbordet aka trälådan. De andra hade släppt i lim och kändes blekta och gamla. Nu har jag nya, lite djupare med gott om plats till laddare, öronproppar, adapter, sovmask med mera.
 
 
Färggrann konst följde också med hem! Störtförälskelse. Vi ska göra plats för den i hyllsystemet. Passar oerhört bra med växterna.
 
 
 
 
Tack vare rullvagnen skapades plats där oljor och vinäger trängts i en så kallad "medelklassbricka" i marmor. Den kolossen bor nu på vagnen och där tjänar den bättre, så att en kan springla över lite tryffelolja vid bordet eller ringla rödvinsvinäger över salladen- till bords. Stod alltså och hackade lök till middagsbiffarna här helt ostört i solnedgången?
 
 
Och avdelare! Till Sveriges rörigaste skåp som styrdes upp till ett av de mer organiserade jag sett. Det ni!
Materiellt | |
Upp