PÅSKVECKAN

Ett sugrör från dagens hemkörning från Surf Shack, långt nedstucken i en 473 ml-Red Bull utgör den här söndagens status. Jag har egentligen inga men, förutom sömnlöshet och intervjumaterial att transkribera innan den här åttaveckorsresan till uppsats börjar. Ja! Vi var ju ute igår? På Sydskånskan i Lund. Har inte varit där sedan förra våren? Men igår stod jag på listan, kom in gratis och dansade natten lång. Eller ja, vi fick ta en ersättningsbuss hem till Hyllie då alla tågen var inställda. Så därför blev natten extra lång. Både Pontus och jag stensomnade och jag vaknade när de sa "Köpenhamn nästa". Jag trodde jag skulle få en hjärnblödning. På några sega sekunder lyckades vi lokalisera att bussen faktiskt stod i Hyllie då (thank God) och att vi skulle hoppa av. TACK busschauffören. Älskade bussresan hem till Malmö även om vi sov största delen av resan. 
 
Det är snart dags för ett besök på Ica då kylen ekar lite efter en vecka i Oxie. Men först- veckoplanering! En speciell vecka. 
 
Måndag: LEDIG, inofficiellt inte eftersom jag ska skriva uppsats så snart det bara går. Men jag och Karin har inte bestämt att ses eller så, bara att vi behöver få tag i åtminstone tre personer till att intervjua. Det kommer lösa sig som det ser ut nu. Har nog en transkribering kvar imorgon och det tar sina timmar. Men ledigt. NJUT. Ska på pass på eftermiddagen. 
 
Tisdag: På håret (!) att avboka, men jag har tid för hårfärgning hos frisören 11.00. Det skulle vara för att fräscha upp barret lite, färgade det liksom i oktober och i visst ljus tycker jag att det är lite dassigt. Men ja, vi får se om jag avbokar imorgon. Förutom detta ska jag mötas med Frida och sitta med sista schemaläggningen på BB. För det ska tydligen in 21/4 och inte 26/4 som jag trodde. Last chance! Packa väska ska jag också göra. 
 
Onsdag: Skola 08.30-13.00, fast jag ska maila min lärare och säga att jag smyger ut lite tidigare, för tåget går nämligen 13.15 från Lund C. Mamma sa att jag skulle ha rullväska så jag får väl ställa den i receptionen i skolan eller något. Haha. Farväl katterna och Pontus som krigar på. Hemma i Skövde är jag 17.00. Mamma och Robert kommer hack i häl från Göteborg då brorsan har en kurs och mamsan möter upp redan på tisdagen. Okej så vi blir kärnfamilj för två dagar!
 
Torsdag: Enligt mamma ska detta vara fixardagen. Jag ska fixa med uppsats och hjälpa till förstås. 
 
Fredag: Långfredag med långväga besök från Anna-Maria. Vi kör buffé till kvällen vilket känns så himla festligt! Katterna flyttar Pontus till Oxie. 
 
Lördag: Pontus ankommer till Skövde C vid 12.30. Vi plockar upp honom och åker vidare till Tibro och mormor och morfar direkt. Där ska vi äta påsklunch! Så himla mysigt det ska bli att träffa dem. 
 
Söndag: Alla inblandade, det vill säga mamma, pappa jag och Robert med våra respektive och mormor och morfar ska äta på Karstorp. En söndagsbuffé precis som förra året med påskmust i glasflaska och tårta på rad. Älskar det. Vi åker hem på måndag vid lunchtid. 
 
Vardagsbetraktelser | |
Upp