POST PÅSKEN

Sorterar bilder i mappar åt mamma, hittar bilder på mina katter och skickar till mig själv. Nu längtar jag på sätt och vis hem, på sätt och vis skulle jag kunna stanna för alltid. Vi har haft en så fin söndag här, en påskdag med milslång vandring i böggda (som en säger), med påskbuffé på Karstorp med mormor och morfar och eftermiddagslur. Jag har färgat mammas hår och ställt till med ostbricka. Bland annat. 
 
Nu är det oavsett om jag vill eller ej, söndag. Således- söndagsplanering!
Nästa vecka blir det hög tid att verkligen bita i uppsatsen, den här veckan har vi påsksölat. Lite ångest över det hela, men ska en leva får en vela. 
 
Måndag: Jag och pappa pratade fram och tillbaka om hur det egentligen skulle bli med min hemresa, men han KÖR alltså mig hem. Japp. Först ska han in till jobbet och ronda> vi äter lunch på KSS och sedan kör vi då. Jag ägnar förmiddagen åt att packa. Det är alltid trevligt att bila ihop! Ponta jobbar till 17, men eftersom vi kör så sent så hinner pappa träffa honom också. 
 
Tisdag: Åter till allvaret, föreläsning om statistik, 09.00-12.00. Det rör inte vår uppsats supermycket men hör till om vi ska hänga med i framtida opponeringar med mera.. Hem och handla och boa. 
 
Onsdag: Andra och sista skoladagen för veckan. Jag och Karin ska dock in tidigare och ha ett "uppstartsmöte" med vår lärare tillika handledare Eva. Ska bli så skönt att få en knuff i ändan (hoppas jag). Därefter har vi "grupphandledning" i klassrummet 13.00-16.00. Meningen är att vi ska granska varandras intervjuer (är i den kvalitativa gruppen) och typ, dissekera skiten i grupp? Kan bli bra. 
 
Torsdag: Ledig dag och jag förutsätter att jag och Karin sitter ihop och skriver, i bästa fall har vi ännu en intervju som är i planeringen. Det ska bli bra väder. 
 
Fredag: Samma sak med fredagen, bra väder och skrivartagen. Att vara "ledig" men i uppsatstagen är ändå min melodi! Har laddat kylen med iskuber av kaffe att göra just iskaffe på! Har lust att ta årets första dopp, för sedan ska det bli svalare igen enligt prognosen.
 
Lördag: Ponta jobbar på jobbet och jag jobbar hemma med uppsatsen. Också, hur lyxigt är det inte att jag både fick påskledigt och ännu en ledig helg på det? 
 
Söndag: Dags för träningspass innan lunch och sedan bara söndagsnjuta. Det ska bli det nya.
 
Nu lite bilder från idag.
 
 
 
 
Fy sjutton vad gött det är med svensk landsbygd. 
 
 
 
Hej på er, en krullis och en slätis.
 
 
Pappas coolhetsfaktor slår min med hästlängder.
 
 
 
 
Den duschen sedan.. Och att torka i solen.
 
 
För att få hugga in på detta.
 
 
Men kvällssol och en enkel kopp kaffe är svårslaget det också.
Vardagsbetraktelser | |
Upp