SKÄRTORSDAGEN

Ändrade planer skakar, rusksar om och ut, något annat kommer på andra sidan. 
Bokade om min biljett till Skövde och kan ni förstå- en direktresa kom lastad. Jag har nog bara varit med om det en gång tidigare. Att kliva på i Malmö och av i Skövde utan mellansteg är helt otroligt. 
 
I eftermiddag ska jag och familjen Briggner ge oss ut på påskjakt på Erikshjälpen och så småningom till Lisch också, vi ska till Ittala-outleten. Det är rätt fantastiskt när en tänker efter, att två av ens närmaste vänner sammansluter såhär. En annan sak som för människor samman.. Jag ska aldrig boka någon annan stans än i djurvagnen igen. Jösses, de mjuka tassarna gör människor omkring mig så mycket mjukare.
 
När jag kommer fram ser jag fram mot en förmiddagskopp, 09.34 rullar jag in. Kanske en dusch, kanske en rundtur i trädgården. Sen skulle pappa försöka komma loss över lunch så att vi kan äta ute någonstans. 
 
Har äntligen sett klart "Störst av allt" nu på tåget, det var längesedan jag blev så gripen av en serie. Jag har liksom sparat på den som den sista karamellen i påskägget. Kunde inte med att se den i ett nafs. Men igår kväll kickade jag igång avsnitt 3 och sedan var det svårt att slita sig. 
 
Åker tydligen från värmen i Malmö nu, men Skövde ska inte vara så pjåkigt det helller. 
Upp till bevis!
Vardagsbetraktelser | |
Upp